Modrić: “Drago mi je da se Kalinić želi vratiti, njegova isprika je preduvjet”

Hrvatska je remizirala s Engleskom u susretu u kojem je pokazala napredak u odnosu na dvoboj protiv Španjolske, a Luka Modrić prokomentirao je i mogući povratak u reprezentaciju Nikole Kalinića…

Luka Modrić bio je rastrčan, puno je radio i bio među raspoloženijim hrvatskim reprezentativcima u dvoboju protiv Engleske.

“Ovaj je bod dobar za vraćanje samopouzdanja. Odigrali smo čvrstu utakmicu, bili kompaktni u svim segmentima igre te pokazali zajedništvo koje nas je krasilo na Svjetskom prvenstvu. Da je bilo gledatelja na tribinama, bili bismo još bolji. Možemo biti zadovoljni bodom i sada trebamo nastaviti dalje i dizati se u budućnosti. Engleska je dobra momčad, a šanse su stvarali iz prekida i naših pogrešaka. Bili smo na kraju ravnopravni i podjela bodova realan je ishod.”, prenosi RTL.

Luka je prokomentirao izjavu Nikole Kalinića koji je ostao otvoren po pitanju povratka u reprezentaciju.

“Rebić sigurno može puno dati i u vrhu napada, kao što je činio na krilu, a drago mi je čuti da se i Kalinić želi vratiti u reprezentaciju. Njegova su želja i isprika preduvjet, a njegove su kvalitete neupitne, sigurno bi bio važan reprezentaciji ako se sve riješi na najbolji mogući način.”

Mateo Kovačić slaže se da je remi najpošteniji ishod.

“Teška utakmica, kao što smo i očekivali. Obje su momčadi imale svoje šanse, tako da je rezultat naposljetku i pošten. Nije lako danas igrati neovisno o suparniku, svi trče, svi se bore. Svoje prigode nismo iskoristili i mislim da je podjela bodova dobra.”

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...