Mornarica zasjala starim sjajem; “Hvala svima, želimo djecu i mlade vratiti na igrališta”

Sportsko igralište Mornarica obnovljeno je i spremno za 6. Streetball Mornarica.

“Dragi naši prijatelji, sudionici, donatori i svi ostali kojima ovo igralište i ovaj turnir nešto znači, predstavljamo vam našu i vašu Mornaricu u novom ruhu. Od VAŠIH dobrovoljnih priloga u kutiji za donacije za obnovu koša prikupljeno je 4236 kn !

U znak zahvalnosti, organizatori su se, uz pomoć  donatora i sponzora, pobrinuli da od sada sjedimo na puno udobnijim tribinama obloženim visokokvalitetnim drvenim daskama (europski ariš).
Uspjeli smo! Ostvarili smo ono što nam se unazad par mjeseci činilo nedostižnim. Koš je u potpunosti obnovljen i spreman za nadolazeće turnire, a tribine čekaju vas koji ste svojim prisutstvom, sudjelovanjem ili donacijom pomogli da ovo igralište ponovno zasja starim sjajem.

Drago nam je da smo uspjeli i više nego što smo zamislili za ovu godinu. Samim time nam još više rastu ambicije za nove događaje pa tako i radove u vidu daljnje obnove igrališta. Ostvaren je tek dio onoga čemu težimo. Na sljedećim događajima odnosno turnirima nastavit ćemo raditi ono što smo i započeli – obnavljati naše igralište.

Kada se vratimo unazad 5 godina, kada smo i započeli ovaj turnir, mornarica je bila prazna i zapuštena, to je ono što nas je motiviralo. Danas kad ju vidimo, ponosni smo na sebe, ali i na vas, koji ste učinili da ovaj turnir bude ono što on je, a to je da on zaista bude najbolji turnir u gradu. Sada je puno ljepše gledati u budućnost te se nadamo da ovo neće biti jedini događaj na vašem najdražem igralištu. Ideje su tu, a na nama je da ih, uz vašu pomoć, i ostvarimo. Hvala vam! Hvala svim sudionicima, svim prisutnima, svima onima koji su napunili našu kutiju.
Veliko hvala ide i našim donatorima i sponzorima, bez njih puno toga ne bi bilo moguće. Hvala ide i KK Diadora koji su nam također pomogli u organizaciji i bili nam potpora kroz cijeli turnir.

Nadamo se da ćemo u budućnosti još više surađivati, kako bi djecu i mlade vratili na zadarska igrališta. Hvala i Tankerskoj plovidbi Zadar koja je omogućila održavanje samog turnira kao i radove koji su trajali proteklih dana. Još jednom hvala svima koji su na bilo kakav način pridonijeli našem turniru, a tako i našoj i vašoj Mornarici ! Neka pripreme za 6. Streetball Mornarica počnu!”, kaže Donat Vidov iz organizacijskog tima.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...