sportsko igralište u srcu grada

Mornarica zasjala starim sjajem; “Hvala svima, želimo djecu i mlade vratiti na igrališta”

Arhiva AZD/Ilustracija
Tamni način

Sportsko igralište Mornarica obnovljeno je i spremno za 6. Streetball Mornarica.

“Dragi naši prijatelji, sudionici, donatori i svi ostali kojima ovo igralište i ovaj turnir nešto znači, predstavljamo vam našu i vašu Mornaricu u novom ruhu. Od VAŠIH dobrovoljnih priloga u kutiji za donacije za obnovu koša prikupljeno je 4236 kn !

U znak zahvalnosti, organizatori su se, uz pomoć  donatora i sponzora, pobrinuli da od sada sjedimo na puno udobnijim tribinama obloženim visokokvalitetnim drvenim daskama (europski ariš).
Uspjeli smo! Ostvarili smo ono što nam se unazad par mjeseci činilo nedostižnim. Koš je u potpunosti obnovljen i spreman za nadolazeće turnire, a tribine čekaju vas koji ste svojim prisutstvom, sudjelovanjem ili donacijom pomogli da ovo igralište ponovno zasja starim sjajem.

Drago nam je da smo uspjeli i više nego što smo zamislili za ovu godinu. Samim time nam još više rastu ambicije za nove događaje pa tako i radove u vidu daljnje obnove igrališta. Ostvaren je tek dio onoga čemu težimo. Na sljedećim događajima odnosno turnirima nastavit ćemo raditi ono što smo i započeli – obnavljati naše igralište.

Kada se vratimo unazad 5 godina, kada smo i započeli ovaj turnir, mornarica je bila prazna i zapuštena, to je ono što nas je motiviralo. Danas kad ju vidimo, ponosni smo na sebe, ali i na vas, koji ste učinili da ovaj turnir bude ono što on je, a to je da on zaista bude najbolji turnir u gradu. Sada je puno ljepše gledati u budućnost te se nadamo da ovo neće biti jedini događaj na vašem najdražem igralištu. Ideje su tu, a na nama je da ih, uz vašu pomoć, i ostvarimo. Hvala vam! Hvala svim sudionicima, svim prisutnima, svima onima koji su napunili našu kutiju.
Veliko hvala ide i našim donatorima i sponzorima, bez njih puno toga ne bi bilo moguće. Hvala ide i KK Diadora koji su nam također pomogli u organizaciji i bili nam potpora kroz cijeli turnir.

Nadamo se da ćemo u budućnosti još više surađivati, kako bi djecu i mlade vratili na zadarska igrališta. Hvala i Tankerskoj plovidbi Zadar koja je omogućila održavanje samog turnira kao i radove koji su trajali proteklih dana. Još jednom hvala svima koji su na bilo kakav način pridonijeli našem turniru, a tako i našoj i vašoj Mornarici ! Neka pripreme za 6. Streetball Mornarica počnu!”, kaže Donat Vidov iz organizacijskog tima.

Ostavi komentar koristeći Facebook 

Listen on Online Radio Box!

Svira(lo) na Anteni Zadar 97,2

Listen on Online Radio Box!

10 najemitiranijih na Anteni Zadar