Najugledniji hrvatski jazz pijanist Matija Dedić u Kneževoj palači

U utorak 9. listopada započinje niz koncerata Koncertnog ureda Zadar u Koncertnoj sezoni 2018./19.

Sezona je podijeljena u dva bloka događanja:

prvi pod sloganom „…jer glazba oplemenjuje!“ (Pretplatnički ciklus, ciklus Zadarskog komornog orkestra i ciklus Bersa) i drugi pod sloganom  „…jer glazba pokreće!“ (Klub, Ples i Mladi u Kneževoj).

Kroz više od trideset događanja od ovog listopada sve do lipnja 2019. Koncertni ured Zadar donosi nastupe umjetnika kao što su Stefan Milenković, Roman Simović, Nela Šarić, Lovre Marušić, Zoran Dukić, Matija Dedić, Mangroove, Petrit Ceku, Ivan Bonačić, Henry Raudales, Cubismo, Zbor HRT – a, Jazz Orkestar HRT – a i brojni drugi.

Prvi koncert dio je bloka „…jer glazba pokreće!“ i ciklusa Klub u Kneževoj.

U Koncertnoj dvorani braće Bersa u 20 sati nastupit će najugledniji hrvatski jazz pijanist Matija Dedić. Nakon gostovanja na kojima je svirao skladbe svog oca te nastupao s majkom Gabi Novak, Matija se vraća svom opusu i svojim djelima! Na koncertu pod nazivom Matija svira Matiju, zadarska će publika u klupskom ambijentu Koncertne dvorane braće Bersa imati prilike poslušati improvizacije na autorske teme ovog virtuoznog pijanista, kojeg odlikuje mediteranski temperament i mekoća izraza.

Događanja Koncertnog ureda Zadar prepoznala je OTP banka koja je ovogodišnji sponzor Koncertne sezone Zadar!

Ulaznice su u prodaji od četvrtka 4. 10. 2018.

Info pult Kneževe palače:

od 11 do 13 i 18 do 20 sati / subotom od 11 do 13 sati / nedjeljom i praznikom – zatvoreno

te ispred koncertnog prostora sat vremena prije početka koncerta


Vijesti Antene Zadar slušajte na 97,2 MHz, te online na 972.fm na svaki puni sat od 8 do 16 sati. Slušajte i Jutarnju kroniku radnim danom u 7 sati. Svakako nas pratite i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube. Ne zaboravite i preuzeti našu aplikaciju za iOS i Android uređaje, kako bi vam bili još dostupniji u svakom trenutku.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...