Najveća obožavateljica; Ena (8) je upoznala Grdovića i zaplakala od sreće

Ma je li to ta mala koja voli slušat moje pisme, rekao je Mladen Grdović (60) i zagrlio obožavateljicu Enu Vincetić (8). Djevojčicu su roditelji Željko i Adela iznenadili te ju iz Korčule doveli u splitski prodajni centar gdje je zadarski pjevač imao koncert kako bi ga upoznala, pišu 24sata.

Kad joj je Grdović prišao i zagrlio ju, Ena ga je gledala u nevjerici. Skamenila se i od sreće počela plakati jer joj se ostvario san.

– Volim ga zbog njegovih pjesama i zato što navija za Hajduk. Najdraže pjesme su mi “Dalmatinac sam” i “Nije u šoldima sve” – kroz suze nam je ispričala Ena.

Djevojčica je znala sve pjesme i pjevala je od početka do kraja koncerta.

– Oduševljena je, još uvijek je pod dojmom i ne vjeruje da smo joj ovo priredili. Velike su to emocije. Bila je sretna samim time što je došla na koncert, a možete onda zamisliti euforiju kad je saznala da će ga i upoznati – ispričala nam je majka Adela.

Roditelji djevojčice javili su se redakciji 24 sata i ispričali kako bi Ena žarko željela upoznati Grdovića i da joj žele prirediti iznenađenje. Kada je Zadranin to čuo nije razmišljao niti sekunde i jednostavnom gestom malenoj je Eni priredio nezaboravne trenutke.

– Voli ga slušati oduvijek, nema to veze sa Svjetskim prvenstvom u Rusiji. S njegovim pjesmama ona liježe, kada negdje putujemo slušamo ga, jednostavno ga toliko obožava da sluša samo njega. Svih nas je zaludila – objasnila je Enina majka.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...