Nema razlike; Dušku Lokinu isto je pjevati u Sydneyu ili u pizzeriji u Sloveniji

Iako je rekao da se umorio od nastupa i putovanja, Duško Lokin (75) fanove na može odbiti. Zato će za deset dana pjevati u pizzeriji u Brežicama. Zadranina Slovenci često pozivaju. Lokin često ističe da nikad nije radio razliku među publikom. Isto mu je pjevati u Sydneyu ili u pizzeriji.

Već godinama kolegama organizira nastupe po susjednoj Sloveniji, ali i Australiji. Lokin se proslavio 1975., kad je na Splitskom festivalu otpjevao “Jedna žena čeka brod”. Iza njega je duga i iznimno uspješna karijera. Kolege ga hvale kao divnog prijatelja i iznimno uspješnog menadžera.

Najviše turneja po Australiji, Kanadi i Americi organizirao je Mladenu Grdoviću. Poznat je po šalama koje mu nitko ne zamjera. Prije sedam godina kanarincu koji ima sličnu frizuru kao Duško tražio je curu. Svidjelo mu se što imaju slične frizure, pišu 24sata.

Na Zadarfestu je 2010. pjevao “Ja sam papak”, a pjesmu je posvetio tad aktualnom trojcu: Frani Lasiću, Dolores Lambaši i Josipu Radeljaku. Njegovi obožavatelji još žale što naša reprezentacija u Rusiji nije osvojila zlato jer tad bi Duško skinuo periku.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...