Nije imao šanse; Subašić primio tri gola od Borussije

Nakon dva kola grupne faze Lige prvaka na vrhu skupine A su Borussia Dortmund i Atletico Madrid.

U Njemačkoj je Borussia s 3:0 slavila protiv Monaca za kojeg je od 45. minute nakon ozljede Benaglija branio Subašić. Hrvatski vratar nije imao šanse u situacijama iz kojih su Larsen, Paco i Reus zabili golove. Borussia je imala i jedanaesterac, ali je Paco s bijele točke pogodio gredu, piše Index.hr.

Atletico je uz dva gola Griezmanna i jedan Kokea slavio 3:1 protiv Cluba Brugge koji vodi Ivan Leko i za koji je sjajan gol u 39. minuti za 1:1 zabio Groeneveld. Kalinić nije igrao za pobjedničku momčad, Letica je branio za goste, dok Mitrović nije nastupio.

I Inter ima šest bodova nakon dva kola u skupini B. Milanski klub slavio je u Nizozemskoj 2:1 protiv PSV-a, a nakon utakmice najviše će se pričati o suđenju.

PSV je od 27. minute vodio golom Rosarija, a mnogi smatraju da je žestoko oštećen u 41. minuti. Tada je vratar Intera izvan kaznenog prostora igrao rukom, a sudac Mažić mu je pokazao samo žuti karton. Tri minute kasnije je Inter izjednačio preko Nainggolana, a ranije u akciji je u zaleđu bio Icardi. Upravo je Icardi u 60. minuti zabio za preokret na Philips stadionu nakon što se sjajno snašao u kaznenom prostoru. Hrvatski reprezentativci Perišić i Brozović odigrali su cijeli utakmicu za goste iz Milana.

U drugom susretu skupine Barcelona je u Londonu sa 4:2 slavila protiv Tottenhama.

Porto je u skupini D stigao do prve pobjede. Na svom stadionu golom Marege slavio je protiv Galatasaraya. Ranije je u ovoj skupini Schalke slavio 1:0 protiv Lokomotiva.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...