Općina Starigrad raspisala natječaj za dodjelu studentskih stipendija

Povjerenstvo za dodjelu stipendija i drugih oblika potpore učenicima i studentima, raspisalo je natječaj za dodjelu stipendija studentima u akademskoj godini 2018./2019.

Opći uvjeti, postupak i kriteriji dodjele stipendija utvrđeni su Pravilnikom o stipendiranju i odobravanju drugih oblika potpore učenicima i studentima u Općini Starigrad.

Stipendije se dodjeljuju s namjerom pružanja novčane nagrade za podmirenje troškova vezanih uz  studiranje, čime se potiče, motivira i omogućuje što većem broju stipendista i stipendistica uspješno stjecanje akademskog obrazovanja, a u korist razvoja Općine Starigrad. Stipendija iznosi 500,00 kuna mjesečno.

Prijave na raspisani natječaj za dodjelu stipendija u akademskoj godini 2018./2019. podnose se do 31. listopada 2018. godine, na propisanom obrascu za prijavu.

Na temelju utvrđenih kriterija vrši se odabir kandidata za dodjelu stipendija i sastavlja bodovana lista.

Studenti imaju pravo prigovora na utvrđenu bodovnu listu u roku od osam dana od dana objave liste na oglasnoj ploči i internet stranici Općine Starigrad. O prigovoru rješava Načelnik Općine Starigrad. Poslije rješavanja prigovora formira se konačna lista, a svi kandidati s kojima treba sklopiti ugovor o stipendiranju pozivaju se na potpis ugovora.

Detalje natječaja možete vidjeti na web stranici Općine Starigrad pod linkom: www.opcina-starigrad. hr/natjecaji/.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...