Cestitka_Uskrs

Osveta je slatka; Evo što je Luka izjavio engleskim novinarima uoči dvoboja

Hrvatska nogometna reprezentacija danas će na Rujevici odigrati važnu utakmica u sklopu Lige nacija. Ipak, Vatreni će ostati bez navijačke podrške, ali izbornik vjeruje kako to neće biti. Uoči utakmice danas je odrađena presica na kojoj su nazočili izbornik Zlatko Dalić i najbolji igrač na svijetu, Luka Modrić.

Engleski novinari odmah su krenuli u akciju pa zatekli Modrića s vrlo zanimljivim pitanjem. Zanimalo ih je smatra li hrvatski kapetan kako će ih Engleska opet podcijeniti kao što je bio slučaj u polufinalu Svjetskog prvenstva. Naime, engleski mediji svoje su miljenike već upisali u finalu Svjetskog prvenstva, a treba se sjetiti i famoznih zafrkancija s pjesmom “It’s coming home…”, no Luka, smiren kakav je, sa stilom je objasnio engleskim novinarima:

“Ma nisam ja tom izjavom mislio na engleske igrače i trenera već na cijelo okruženje oko engleskog nogometa. Vas novinare, analitičare komentatore… Tu smo osjetili da ne cijene Hrvatsku dovoljno i to nas je jako motiviralo. Takav je bio naš i moj dojma, ali ponavljam, to se nije odnosilo na igrače. Je li to engleski problem? To vi najbolje znate…”, prenose Nogometne vijesti.

Hrvatski kapetan ima totalno drugačije mišljenje od Lovrena kada je pitanje o novom natjecanju:

“Po meni je Liga nacija dosta dobra jer možemo vidjeti kako funkcioniramo protiv najjačih ekipa. Kad igramo protiv slabijih ne valja, kad igramo protiv jačih ne valja, tako da svatko ima svoje mišljenje. No, sigurno su nam takve utakmice malo prebrzo došle nakon SP-a i emotivnog pražnjenja. Za mene je Liga nacija dobra ideja. Protiv Španjolske se desilo što se desilo jer nismo još bili u formi i bili smo malo prazni, a protiv takvih momčadi ti se to ne može dogoditi. Ne treba se vraćati unazad i siguran sam da ćemo pokazati puno bolju igru”, rekao je Modrić.

Luka je za kraj istaknuo kako Vatreni žele isprati gorak okus koji je ostao od najtežeg poraza u povijesti reprezentacije koji se dogodio prije mjesec dana u Španjolskoj.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...