Otvorit će velik broj stalnih radnih mjesta; Ulaganje u Pašman najveća je američka investicija u Hrvatskoj

Župan Božidar Longin sa suradnicima je u Domu županije ugostio izaslanstvo američkih investitora, na čelu s Jeffory D. Blackardom, predstavnikom konzorcija Blackard Global. Cilj sastanka bila je prezentacija turističkog razvojnog projekta „Pašman rivijera”, procijenjene vrijednosti 500 milijuna eura, što predstavlja pojedinačno najveću greenfield investiciju u hrvatskom turizmu.

„Iznimno smo zadovoljni jučerašnjim sastankom i potporom koju nam je iskazao župan Zadarske županije Božidar Longin. Priprema ovog projekta bio je vrlo dugotrajan i detaljan proces, posebno smo vodili računa o okolišu i autentičnosti lokacije, cilj nam je zadovoljiti lokalnu zajednicu i sve buduće goste. Otvorit ćemo velik broj stalnih radnih mjesta i vjerujemo kako će ovaj projekt donijeti veliki ekonomski prosperitet Pašmanu i okolici” poručio je Jeffory D. Blackard, predsjednik Uprave (CEO) Zero Global Waste i Blackard Global Inc.

Svoju potporu projektu, ali i oduševljenje hrvatskom obalom i prirodnom ljepotom, izrazili su bivši senator Sjedinjenih Američkih Država, kongresnik i predsjednički kandidat Rick Santorum te Gentry Beach, investitor i gospodarstvenik, koji je između ostalog obnašao i funkciju potpredsjednika nacionalne kampanje aktualnog američkog predsjednika Donalda Trumpa.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...