Ovo su horoskopski znakovi kojima se nije pametno zamjeriti

Oprostiti je teško, ali ne i nemoguće. Osim ako ne spadate u skupinu ovih horoskopskih znakova koji to jednostavno ne mogu napraviti. U nastavku pročitajte kojim se to znakovima ne želite zamjeriti.

1. Jarac

Spada u skupinu “teških” znakova s kojima se ne isplati upuštati u raspravu kada su ljuti. Vrlo su disciplinirani u svemu pa tako i u ljutnji stoga su sposobni “prekrižiti” osobu koja ih je povrijedila i ustrajati u tome.

2. Bik

Bikovi su po prirodi vrlo staloženi i racionalni te zbog toga imaju potrebu oprostiti sve, ali također su vrlo tvrdoglavi i ponosni. Upravo ih te osobine sprječavaju da uistinu i oproste osobama koje su im se zamjerile, povrijedile ih ili na bilo koji način oštetile.

3. Rak

Možda je teško zamisliti emotivne rakove kao zlopamtila i staviti ih u istu kategoriju s bikovima i(li) jarčevima, ali oni uistinu teško praštaju. Kada im napravite nešto nažao, oni ne negoduju glasno i žustro poput dva ranije spomenuta znaka. Šutke će vam dati do znanja da ste povrijedili njihove osjećaje i da to nikada neće zaboraviti.

4. Škorpion

Pripadnike ovog znaka s razlogom se naziva “živom vatrom”. Škorpion je uistinu jedan od najvatrenijih horoskopskih znakova, reagira impulzivno i strastveno stoga nije pametno ljutiti ga. On nema dar oprosta i ako ga jednom iznevjerite, nikada vam više u potpunosti neće vjerovati.

5. Lav

Ako ste se ikada zapitali tko je ponosniji od bika i jarca zajedno, odgovor je – lav. Nikada vam neće oprostiti “prijestup” zbog principa. Lav očekuje poštovanje i ako ga ne dobiva, onda oprost ni nije opcija, piše Zadovoljna.hr.

Napomena uz ovaj tekst

Astrološke prognoze su zabavne prirode i ne temelje se na znanstvenim činjenicama. Osobe bi uvijek trebale donositi odluke na temelju svojih vlastitih iskustava i rasuđivanja, a ne na temelju astroloških prognoza.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...