Radionica za buduće tate “Budi tata!” u našem gradu

Danas s početkom u 11 sati, u prostorijama Gradske knjižnice Zadar, Stjepana Radića 11b u Zadru, održat će se radionica namijenjena tatama i budućim tatama, Budi tata!.

Većina današnjih tata pravi su pioniri u osmišljavanju uloge tate, a uzore imaju u ideji onoga kakvi tate žele biti ili u rijetkom prijatelju koji je tata postao prije njih. Još rjeđe primjer im je vlastiti tata uz kojeg su odrastali.

Iako se ponekad ne snalaze najbolje u stvaranju prilika u kojima bi se mogli posvetiti djeci, jako je važno da se potrude aktivno uključiti u život obitelji i biti prisutni u odrastanju djeteta od najranije dobi.

Radionica za tate, osmišljena i vođena od tata na principu peer podrške, sjajna je prilika za povezivanje s drugim tatama, dijeljenje iskustava i informacija, mjesto na kojem tate mogu postaviti pitanja vezana uz roditeljstvo i dobiti odgovore i podršku.

Radionica Budi tata! provodi se u okviru projekta Budi tata – sudjeluj u odrastanju svoje djece koji financira Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...