Ryanair uvodi nove linije iz Zadra za Hamburg, Koeln i Nuremberg

Ryanair, europski niskotarifni avioprijevoznik, danas je najavio nove linije od Zadra prema Hamburgu, Koelnu i Nurembergu, i to dva puta tjedno od travnja. Uz najnoviju prašku rutu, nove su linije dio Ryanairovog ljetnog rasporeda za Zadar 2019., koji će uskoro biti najavljen.

Korisnici od sada mogu uživati u još nižim cijenama i najnovijim “Always Getting Better” poboljšanjima, uključujući smanjenu naknadu za predanu (checked-in) prtljagu – €25 x 20kg za predanu prtljagu, €8 x 10kg za predanu prtljagu, 10% popusta na Ryanair sobe s Travel Cardom te “Try Somewhere new” – platformu za putovanja na Ryanair.com.

Ryanair će uskoro otkriti puni ljetni raspored letova za Zadar 2019. Kako bi proslavio nove linije prema Njemačkoj, Ryanair je pokrenuo prodaju sjedala s 30 eura popusta na povratne letove za putovanja do ožujka 2019.

Ryanairova izvršna direktorica za prodaju i marketing Ivana Hanjs, izjavila je:

“Ryanair sa zadovoljstvom najavljuje tri nove linije od Zadra prema Hamburgu, Koelnu i Nuremburgu. Letovi kreću u travnju te će se odvijati dva puta tjedno kao dio našeg ljetnog rasporeda za 2019. Naši korisnici u Hrvatskoj već sada mogu rezervirati karte do ovih triju novih aerodroma, sve do listopada 2019. Naš potpun raspored letenja će uslijediti. Kako bismo proslavili, u prodaju puštamo milijun sjedala s 30 eura popusta na povratne letove za putovanja do ožujka 2019. Karte su dostupne za prodaju do ponoći u petak (19. listopada). S obzirom da se karte po ovako pristupačnim cijenama razgrabe izrazito brzo, pozivamo putnike da svoje karte čim prije osiguraju na www.ryanair.com”, rekla je Hanjs.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...