Sedam novih ribica u PK Jaderi

23. 10. 2018. uspješno je završen prvi tečaj obuke neplivača u ovoj sezoni. Osnovni cilj obuke je pripremiti dijete za samostalan i siguran boravak u vodi. Iako smo obuku počeli u puno većem broju zbog bolesti članova  u ovom ciklusu obuku je završilo 7 djece u dobi od nepune  4 godine do 7 godina. Na kraju programa koji je trajao 15 dana slijedilo je finalno testiranje gdje su djeca naučeno demonstrirala pred svojim instruktorima i roditeljima te je trener svoj djeci  dodijelio diplome, klupske majice i prigodne poklone.

Ribice koje zbog bolesti nisu završile obuku biti će obaviještene kada se mogu priključiti slijedećoj grupi da nadoknade propušteno, ujedno im želimo što brži oporavak.  Fotografije sa dijela obuke te dodjele diploma možete pogledati u fotogalerijama na www.pk-jadera.hr. Treneri i uprava Plivačkog kluba JADERA čestitaju djeci i njihovim roditeljima na velikom koraku u njihovom životu.

Djeca koja su uspješno završila program obuke neplivača: Duje Demo, David Gambiraža, Lucija Jurlina, Lara Jurlina, Kristijan Škulić Klisović, Roko Maračić, Ivan Šarunić.

Treneri koji su provodili program: Ante Džaja, prof., Edgar Nimac.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...