Snapchat će puštati originalne TV serije i reality programe

U popularnoj aplikaciji nadaju se kako će izvornim sadržajem uspjeti ponovno privući korisnike i tvrtci osigurati sigurniju budućnost.

Snap, tvrtka u čijem je vlasništvu aplikacija Snapchat, u sklopu projekta Snap Originalspredstavila je niz od 12 originalnih TV emisija, među kojima su TV serije poput komedije braće Duplass i reality sadržaji (iza jednog od njih stoje tvorci serijala Keeping Up with the Kardashians). Sve redom će biti djelomično interaktivne.

Snap Originals će također ponuditi i novi Show Portals, pomoću kojeg će biti moći ‘ući’ u pojedine scene serija, kao i Lenses, Filters i druge značajke.

Snapchat je već tražio partnere među medijskim tvrtkama s kojima bi dogovorio prikazivanje originalnog TV sadržaja na svojoj popularnoj aplikaciji, prvenstveno putem kategorije Discover, predstavljene 2015. godine.

Trenutno se bore s negativnim reakcijama na redizajn aplikacije, a za vratom su im investitori, zabrinuti za budućnost tvrtke. Broj korisnika stagnira, Instagram i druge tvrtke agresivno kopiraju Snapchatove atraktivne značajke.

Dionica tvrtke koja je na burzu kapitala izašla u ožujku 2017. godine trenutno je na rekordno niskim razinama. Nedavno je tvrtku napustilo nekoliko važnijih čelnih ljudi, uključujući i šefove financija, strategije i komunikacija, piše Tportal.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...