stanje u prometu

Vozači, oprezno; Jak vjetar puše na A1, vozi se uz ograničenje brzine

Arhiva AZD/Ilustracija
Tamni način

Zbog vjetra na Jadranskoj magistrali (DC8) između Novog Vinodolskog i Svete Marije Magdalene zabrana je prometa za autobuse na kat, motocikle i vozila s kamp prikolicama (I.skupina vozila), izvijestio je jutros Hrvatski autoklub (HAK).

Jak vjetar puše i na autocestama: A1 između tunela Ledenik i vijadukta Božići te A6 Rijeka – Zagreb između Kikovice i tunela Tuhobić. Vozi se uz ograničenje brzine, no autoceste su otvorene za sve skupine vozila.

Magla na cestama

Magla mjestimice smanjuje vidljivost u Lici i Gorskom kotaru te ponegdje u unutrašnjosti. Ima je i na autocesti A1 između Lučkog i Karlovca te tunela Mala Kapela i čvora Gornja Ploča. Na mjestima pod maglom kolnici su vlažni i skliski.

Na brojnim dionicama autocesta, državnih i ostalih cesta u tijeku su radovi, pa se zbog privremene regulacije prometa povremeno vozi u koloni ili uz zastoje.

Na autocesti A3 Bregana – Lipovac zbog prometne nesreće na odmorištu Gračenica između čvorova Popovača i Kutina i smjeru Lipovca treba voziti oprezno, upozorava HAK vozače.

Trajekti i katamarani plove prema plovidbenom redu.

Ostavi komentar koristeći Facebook 

Listen on Online Radio Box!

Svira(lo) na Anteni Zadar 97,2

Listen on Online Radio Box!

10 najemitiranijih na Anteni Zadar