Za ovim hrvatskim proizvodom poludjeli milijuni Amerikanaca jer se nalazi u frižideru

Popularne hrvatske proizvode Amerikanci će moći kupiti u najvećem trgovačkom lancu Walmartu koji ima više od 11 tisuća trgovina u 27 saveznih država.

Od rujna kupci najvećeg trgovačkog lanca Walmarta mogu u svoje košarice staviti i proizvode Zvijezde, piše portal Novac. Koliki je to uspjeh pokazuje činjenica što svaki tjedan Walmart posjeti 265 milijuna kupaca, imaju više od 11 tisuća trgovina u 27 saveznih država, te bilježe godišnji prihod od 500,3 milijarde dolara.

U Walmartovim trgovinama kupci mogu kupiti Zvijezda delikates majonezu, suncokretovo ulje, ocat, Margo i stolne margarine u fizičkim i online prodavaonicama, a najveći hit, tvrde u Zvijezdi, je majoneza, piše Novac.

“Vrlo smo ponosni što su Zvijezdini proizvodi pronašli svoj put do potrošača u SAD-u koji doista imaju širok izbor. Najveći hit među njima zasad je Zvijezda delikates majoneza od svježih jaja i bez konzervansa. Pripremamo je po tradicionalnoj recepturi već više od pola stoljeća, a američkom je tržištu, osim okusom, pravo iznenađenje jer se u trgovini nalazi u hladnjaku, za razliku od drugih majoneza koje se mogu pokupiti direktno s police”, istaknuo Krešimir Staničić, direktor izvoza Zvijezde.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...