Cestitka_Uskrs

Zadarska voditeljica izazvala val komentara kada je pokazala bore na čelu

Tisuće lajkova i nebrojeno komentara zaradila je voditeljica i glumica Doris Pinčić Rogoznica kad je objavila selfie svog lica snimljenog sasvim izbliza, dok ga obasjava sunce.

Zadarska glumica i voditeljica, supruga i majka dvoje djece, u rujnu je navršila 30 godina života. I dok mnogi govore da se starenja ne boje, ali svoje bore na fotografijama provlače kroz filtere, Doris Pinčić Rogoznica pokazuje ih bez zadrške. Štoviše, posljednju je fotografiju na Instagramu objavila upravo zbog vidljivih bora na čelu, te je to i naglasila u opisu: ‘Sunce, bore na čelu, selfie, skoro pa pjesmica’, napisala je, prenosi Gloria.

Treba li reći kakvu je lavinu komentara pokrenula? Čak joj se javio i suprug Boris Rogoznica, glazbenik, koji je u šali rekao da je ‘mogla malo botoksa ubrizgat’. Doris mu je na to odgovorila: ‘Samo ti ubrizgavaj’.

Jednoj je pratiteljici Doris napisala i ‘Meni je baš fora kad ti život piše na koži’. Pokupila je tisuće i tisuće lajkova, a u komentarima je gotovo svi podržavaju i hvale ne samo njezin izgled, već i ovaj dobrodošao potez u vrijeme kad su osobito žene previše opterećene borbom protiv prirodnog starenja.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...