Zadarska županija dodjeljuje nagradu “Welcome” najboljim privatnim iznajmljivačima

Zadarska županija pozvala je sve iznajmljivače soba, apartmana/studio apartmana i kuća za odmor na svom području koji posjeduju oznaku kvalitete „Welcome“ da se do 9. studenoga prijave za dodjelu Welcome nagrada za najbolje iznajmljivače.

Cilj je tog projekta podići kvalitetu i obogatiti ponudu obiteljskog smještaja u Zadarskoj županije, ali i službeno nagraditi najbolje primjere dobre prakse.

Na javni poziv mogu se prijaviti privatni iznajmljivači koji posjeduju oznaku kvalitete „Welcome“ ili su predali zahtjev za njeno dobivanje.

Nagrade se dodjeljuju za tri glavne kategorije smještaja: sobe, apartmani/studio apartmani i kuće za odmor.

Svaki iznajmljivač može se s istim objektom prijaviti u više različitih kategorija.

Osvojena 1. nagrada ‘nosi’ 15.000 kuna i zlatnu plaketu, druga 10.000 kuna i srebrnu plaketu, a 3. nagrada 5.000 kuna i brončanu plaketu.

Javni poziv predviđa da se tri odabrana finalista iz svake kategorije predstave u dnevnom tisku, na web stranici Zadarske županije i Turističke zajednice Zadarske županije kao primjer dobre prakse u turizmu.

Pobjednici će biti proglašeni i službeno nagrađeni u sklopu svečane dodjele nagrada u prosincu ove godine.

Javni poziv, prijavni obrazac i popis dokumentacije koju treba priložiti uz prijavu, podnositelji mogu preuzeti s web-stranice Zadarske županije, pod poveznicom Natječaji/Potpore i priznanja/Aktivni natječaji ili se mogu preuzeti u Upravnom odjelu za gospodarstvo, turizam, infrastrukturu i EU fondove.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...