Zadranka Ivana Radovniković se nakon četiri godine odlučila vratiti na scenu

Šira javnost ju je upoznala kad je sa sedamnaest godina 2004. godine sudjelovala u prvom hrvatskom glazbenom showu ‘Story Super Nova Music Talents’. Nakon toga je Ivana Radovniković objavila nekoliko albuma, nastupala na festivalima, a onda se posvetila majčinstvu i povukla sa scene. Pjevačica će se nakon četiri godine pauziranja sada posvetiti svojoj karijeri.

‘Ustvari uopće nije bilo tako loše, mislim jedan lijepi dio, nešto što sam jako dugo htjela, i što sam napokon imala priliku iskusiti, a to je da postanem mama, i mislim da je i luksuz i privilegija danas biti sa svojim djetetom do njegove druge godine, a kamo sreće i dalje’, izjavila je pjevačica u IN Magazinu Nove TV.

Posljednji mjesec dana provodi u studiju, a njezin 2,5-godišnji sinčić Filip kojeg ima u braku s glazbenikom Stjepanom Markovićem, krenuo je u vrtić. ‘Vrtić je, svakom roditelju, veća prilagodba nego djeci. Dati svoje dijete negdje nekome u nekakav kolektiv. Pa strahovi oko tih prehlada, ali nekako sam se pripremila na to’, poručila je. Kaže da se ne boji promjena koje su se dogodile na sceni tijekom njezinog izbivanja.

 

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...