Zaljubili se u Hrvatsku na nogometnom SP-u, pa iz Indije došli na Vir

U potrazi za ljubiteljima otoka Vira već smo posredstvom Virana imali pozdrave s raznih kontinenata, a sada smo pozdrav dobili na samom otoku od indijskih ljubitelja Hrvatske, Jadranskog mora i svima omiljene destinacije. Mohammed Zubair toliko se oduševio hrvatskom nogometnom reprezentacijom na Svjetskom prvenstvu u Rusiji da je morao doći i doživjeti zemlju Luke Modrića, Marija Mandžukića, Danijela Subašića i ostalih Vatrenih, a gdje će doći ako ne na – otok Vir.

– Tri dana smo već na Viru i uživamo u ovom prekrasnom otoku i ambijentu. Zadržat ćemo se još jedan dan, pa idemo u Austriju – kaže nam Mohammed koji je do Vira došao pretražujući na internetu najljepše hrvatske destinacije, a sa sobom je poveo obitelj. Njegova supruga također dijeli lijepe osjećaje na otoku koji joj je osjećajem sigurnosti i ugode ispunio sva očekivanja, dok je Mohammedu kao profesionalnom nogometašu PFC-a iz južnoindijskog Chennaija (poznat i kao Madras, savezna država Tamil Nadu) najzanimljivija činjenica bila kako je Modrićevo rodno mjesto udaljeno svega 30-ak kilometara od otoka te da je njegov prvi nogometni učitelj, Tomislav Bašić, bio rođen upravo na Viru.

– Veliki smo fanovi hrvatske nogometne reprezentacije. Oduševili smo se igrama Hrvata na Svjetskom prvenstvu i jednostavno smo morali doći upoznati zemlju naših nogometnih junaka – poručio je Mohammed.

 

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...