Zbog Dana obrane Grada posebna regulacija prometa u subotu od 8 do 14 sati

Povodom obilježavanja Dana obrane Grada Zadra 6. listopada 2018. godine, na području grada Zadra tijekom ovog vikenda održava se niz svečanosti.

Ovom prilikom sudionicima u prometu skrećemo pozornost da će u zonama mjesta obilježavanja Dana obrane Zadra, posebno dana 6. listopada 2018. godine i to u Ulici Franka Lisice (Gradsko groblje Zadar); Ulicama Ante Starčevića i  Vlatka Mačeka (spomen obilježje Imotskim sokolovima) u vremenu od 8 do 11 sati, te na području gradskih predjela Ploča i Dračevac, u vremenu od 11 do 14 sati, promet biti pojačan, a kretanje moguće otežano zbog većeg broja vozila i sudionika.

Pozivamo stoga sudionike u prometu na strpljenje i razumijevanje, te molimo da se pridržavaju uputa policijskih službenika u navedenim zonama prometovanja.


Vijesti Antene Zadar slušajte na 97,2 MHz, te online na 972.fm na svaki puni sat od 8 do 16 sati. Slušajte i Jutarnju kroniku radnim danom u 7 sati. Svakako nas pratite i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube. Preuzmite naše aplikacije za iOS i Android uređaje, kako bi vam bili još dostupniji u svakom trenutku.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...