Art & Wine event u našem gradu; Umjetnost, glazba i vino na jednom mjestu

Barbara bar, u sklopu hotela Falkensteiner Club Funimation Borik, ove jeseni je u znaku umjetnosti, glazbe i vina.

Art & Wine event počinje u subotu, 10. studenoga svečanim otvorenjem izložbe slika renomiranoga hrvatskog umjetnika Ranka Ajdinovića, koji će biti nazočan otvorenju izložbe. Svečanost će odličnom glazbom upotpuniti zadarska jazz, blues i soul pjevačica Elena Stella.

U sklopu programa priredit će se uz promotivne cijene degustacija vina Maraština vinarije Fiolić, inače autohtone sorte sa zadarskoga područja, te tematski prilagođene zalogajčiće.

Otvorenje izložbe je u 19 sati, a posjetiteljima će biti dostupna do 1. prosinca svaki dan od 8 do 23 sata.

Barbara bar u hotelu Falkensteiner Club Funimation Borik domaćin je i drugim zbivanjima tijekom tri subote mjeseca studenoga.

Nakon izložbe slika i prezentacije vina, u subotu 17. studenoga priredit će se prezentacija whiskeya uz zanimljive priče o najpoznatijem škotskom piću. Zadnje, treće subote, 24. studenoga u sklopu jesenske izložbe bit će predstavljen prvi hrvatski premium gin Curzola 1298.

Falkensteiner vas poziva da im se pridružite na jesenskim događanjima u Barbara baru.

O umjetniku Ranku Ajdinoviću

Ranko Ajdinović je multimedijalani umjetnik, koji slika, te izrađuje instalacije i skulpture. Iza sebe ima deset samostalnih i dvadesetak skupnih izložbi.

Neki od njegovih radova nalaze se kod poznatih kolekcionara u Hrvatskoj te širom svijeta kao što je Dee Dee Bridgewater (dvostruka dobitnica nagrade Grammy) u Los Angelesu, te u mnogim privatnim kolekcijama u Parizu, Londonu, New Yorku, Veroni, Kreti, Kaliforniji, Washingtonu, Amsterdamu i Havajima.

Od tehnika su najzastupljenije ulje na platnu i akrilne boje, dok je u manjoj mjeri riječ o akvarelu i o kombiniranim tehnikama. Djela obuhvaćaju širok raspon stilova suvremene umjetnosti, a zastupljeni su gotovo svi likovni smjerovi.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...