nije se susrela s bolešću

Ava o liječenju depresije: “Nemojte uzimati lijekove, napravite profil na društvenoj mreži”

Arhiva AZD/Ilustracija
Tamni način

Ava Karabatić se tijekom svoje medijske karijere okušala kao manekenka, pjevačica, spisateljica i slikarica, a sada je vrijeme da pokaže svoje vještine life coacha. Splitska starleta otvorila je blog u kojemu je odlučila pisati o depresiji, jednoj od najrasprostranjenijih bolesti današnjice koja svakodnevno oduzima živote.

U tekstu “Kako se riješiti depresije” Ava Karabatić naglašava da se nikad nije susrela s tom bolešću, ali tvrdi da zna kako je se riješiti.

“Morate shvatiti da niste jedini depresivni te da ima mnogo gorih životnih stanja. Zamislite da bolujete od leukemije i da svaki dan vodite bitku za Život, toliko ljudi nema što jesti nego traže po kontenjerima hranu i spavaju na kartonima…”, piše starleta.

“NIKAD NEMOJTE UZIMATI LIJEKOVE osim kada je baš baš neophodno(stanja kada ste u velikim krizama). Sve se može riješiti prirodnim putem, za početak nađite hobi”, kaže Ava koja ima i savjet za sve depresivce.

“Napravite profil na društvenoj mreži, ali ne kao privatna osoba već kao umjetnički profil gdje ćete objavljivati samo svoje crteže i skupljati lajkove i pratitelje. Neka vam cilj bude imati što više pratitelja kako bi vas vidjeli što više ljudi, uslijedit će valovi pozitivnih komentara od kojih će te se osjećati puno bolje i koji će vam dat energiju i snagu za daljni rad”, kaže Ava, piše Index.hr.

Ostavi komentar koristeći Facebook 

Listen on Online Radio Box!

Svira(lo) na Anteni Zadar 97,2

Listen on Online Radio Box!

10 najemitiranijih na Anteni Zadar