Ava o liječenju depresije: “Nemojte uzimati lijekove, napravite profil na društvenoj mreži”

Ava Karabatić se tijekom svoje medijske karijere okušala kao manekenka, pjevačica, spisateljica i slikarica, a sada je vrijeme da pokaže svoje vještine life coacha. Splitska starleta otvorila je blog u kojemu je odlučila pisati o depresiji, jednoj od najrasprostranjenijih bolesti današnjice koja svakodnevno oduzima živote.

U tekstu “Kako se riješiti depresije” Ava Karabatić naglašava da se nikad nije susrela s tom bolešću, ali tvrdi da zna kako je se riješiti.

“Morate shvatiti da niste jedini depresivni te da ima mnogo gorih životnih stanja. Zamislite da bolujete od leukemije i da svaki dan vodite bitku za Život, toliko ljudi nema što jesti nego traže po kontenjerima hranu i spavaju na kartonima…”, piše starleta.

“NIKAD NEMOJTE UZIMATI LIJEKOVE osim kada je baš baš neophodno(stanja kada ste u velikim krizama). Sve se može riješiti prirodnim putem, za početak nađite hobi”, kaže Ava koja ima i savjet za sve depresivce.

“Napravite profil na društvenoj mreži, ali ne kao privatna osoba već kao umjetnički profil gdje ćete objavljivati samo svoje crteže i skupljati lajkove i pratitelje. Neka vam cilj bude imati što više pratitelja kako bi vas vidjeli što više ljudi, uslijedit će valovi pozitivnih komentara od kojih će te se osjećati puno bolje i koji će vam dat energiju i snagu za daljni rad”, kaže Ava, piše Index.hr.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...