Ava pronašla novo zanimanje i dobro se snašla: “Košarkaši su divni”

Košarkaši Budućnost Volija pobijedili su u Podgorici moskovski CSKA 93:92, u utakmici devetog kola Eurolige.

No, sportski rezultat zasjenila je manekenka/spisateljica Ava Karabatić koja je utakmicu prenosila iz novinarske lože kao komentatorica za malo poznatu beogradsku televiziju RTV Tesla. Po struci diplomirana profesorica latinskog i talijanskog, koja se školovala i za farmaceutskog tehničara uvjerena je kako je njezina pojava donijela toliko čekanu pobjedu Budućnosti, piše večernji.hr.

– Budući da sam se bavila košarkom dobro sam upućena u Europsku ligu. Za razliku od nekih novinara, pa i običnih gledatelja, znam da u košarci ne postoje žuti i crveni kartoni, nego samo osobne greške – kazala nam je Ava.

-S ponosom mogu reći da sam donijela pobjedu Budućnosti – tvrdi Ava.

Budućnost je, naime, bio posljednje plasirani klub Eurolige, no u devetom kolu uspjela je pobijediti moćni CSKA i tako ostvariti najveću pobjedu u svojoj povijesti. Osim što je izvještavala i s tribina i pritom zanosno navijala za Budućnost što baš „pravi“ komentatori i ne bi smjeli raditi, Karabatić je sudjelovala i na press konferenciji, ali i na slavlju poslije utakmice.

– Izvrsno sam se provela. Zahvaljivali su mi na pobjedi, kaže Ava.

-Košarkaši su divni, a jedan od njih posebno mi je drag. Ne mogu vam reći o kome je riječ, rekla je. I dok tvrdi da košarkaškim klubovima pomaže ostvariti povijesne rezultate, osvrnula se i na moguću trenersku karijeru.

– Voljela bih se više usavršiti kao sportska komentatorica. Nisam baš za trenericu jer se teško skoncentriram. Ali, nikad ne reci nikad – zaključila je Ava.

CV Ave Karabatić poprilično je raznolik – u zemlji s preko 300 tisuća nezaposlenih ona je i spisateljica, slikarica, blogerica, glumica i televizijska urednica te joj posla zaista ne nedostaje.

 

 

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...