Bez vode danas Sinjoretovo, Dom za odrasle u Zemuniku i Maslenica-Starigrad

Zbog radova na vodoopskrbnom sustavu u Zadru, danas, 8. 11. 2018. u vremenu od 8 do 12 h bez vode će biti potrošači u ulici 84. Gardijske Bojne TERMITI od k. nr. 117. do k. br. 119. Tijekom radova do ponovne uspostave vodoopskrbe cisterna sa vodom za ljudsku potrošnju biti će smještena u istoimenoj ulici kod k. br. 117.

Radova na sustavu bit će i u Zemuniku Donjem, pa će danas od 8 do 14 h bez vode biti Dom za odrasle osobe Zemunik. Cisterna s vodom bit će smještena u dvorištu Doma.

Zbog radova na vodoopskrbnom sustavu Maslenica-Starigrad danas u vremenu od 7 do 17 h bez vode će biti i potrošači u naseljima Starigrad, Seline, Modrič i Rovanjska-visoka vodoopskrbna zona. Cisterne s vodom bit će postavljene u naselju Modrič.


Vijesti Antene Zadar slušajte na 97,2 MHz, te online na 972.fm na svaki puni sat od 8 do 16 sati. Slušajte i Jutarnju kroniku radnim danom u 7 sati. Svakako nas pratite i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube. Preuzmite naše aplikacije za iOS i Android uređaje, kako bi vam bili još dostupniji u svakom trenutku.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...