Bomba s otoka; Real pronašao idealnu zamjenu za kapetana Hrvatske, Luka odlazi iz kraljevskog kluba

Kapetan hrvatske nogometne reprezentacije Luka Modrić ove je sezone napravio iskorak u karijeri. S Vatrenima je osvojio drugo mjesto na Svjetskom prvenstvu u Rusiji, a pokupio je i niz individualnih nagrada. Nedostaje mu samo Zlatna lopta koja se dodjeljuje krajem godine, piše 100posto.

Iako Real Madridu ove sezone ne ide dobro, Luka je još jednom pokazao klasu i sigurno je jedan od najboljih veznjaka u povijesti nogometa. Ipak, izgleda da ni popularni Lukita nije nezamjenjiv.

Engleski mediji pišu kako je Real Madrid u Premier ligi pronašao zamjenu za Modrića. Florentino Perez navodno želi već ove zime u klub dovesti Arsenalovog veznjaka Aarona Ramseyja, a to ne bi trebao biti veliki problem jer mu na kraju sezone istječe ugovor s londonskim sastavom, a iz sadašnjeg kluba su mu poručili da više ne računaju na njega.

Ramsey je u Arsenal stigao još 2011. godine iz Cardiffa, a za ‘topnike’ je do sada odigrao 343 utakmice i zabio 60 golova, te upisao jednako toliko asistencija. Perez 27-godišnjeg Velšanina vidi kao idealnu zamjenu za veterane Modrića i Tonija Kroosa, no navijači baš i nisu oduševljeni tom idejom zato što Ramsey ipak nije na toj razini.

U Madridu se nadaju da bi Gareth Bale mogao svojeg sunarodnjaka nagovoriti da preseli u redove kraljevskog kluba, a španjolski mediji pišu kako bi to moglo značiti i odlazak Luke Modrića iz kluba. Za Luku je ovog ljeta opasno zagrizao milanski Inter koji će spremno dočekati ovakav rasplet događaja i kapetana Hrvatske pokušati dovesti u Italiju. Modrić je navodno bio spreman za odlazak kod Perišića i Brozovića, ali Real ga nije puštao. Dolaskom Ramseyja to bi se moglo promijeniti pa će Luka dobiti zeleno svjetlo za selidbu u Milano.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...