Daruvarac izlazi na slobodu 14. prosinca? Sutkinja koja je manje od godine dana na Općinskom preuzela slučaj

Sudski postupak protiv Darka Kovačevića Daruvarca radi premlačivanja 18-godišnje Zadranke preuzela je sutkinja Mitra Meštrović.

Sudac Tomislav Šimić koji je prvotno dobio spomenuti slučaj morao je odstupiti radi zdravstvenih tegoba. U ruke sutkinje Meštrović slučaj je došao automatizmom, putem sustava e-spis.

Ono što se zna o sutkinji koja će voditi predmet najbrutalnijeg iživljavanja nad mladom djevojkom koji je zgrozio javnost, jest da je na Općinski sud s Prekršajnog prešla u ožujku 2018.

14. prosinca istječe maksimalan rok za zadržavanje u istražnom zatvoru te do tada nova sutkinja ne donese presudu, Daruvarac će se braniti sa slobode.

Sjetimo, Tužiteljstvo je za Kovačevića predložilo pet i pol godina zatvora, a na sudu prethodnih dana izneseni stravični detalji optužnice.

U optuženici tako stoji da je 28. svibnja donio bombu u kafić i rekao svojoj (povremenoj) djevojci da će 20 godina bit u zatvoru, ali kad iziđe da će ubiti i nju i njezinu obitelj.

Sutradan je Daruvarac ponovno došao u kafić, odveo djevojku u WC, optužio je da ga vara i zatim je počeo tući. U WC je tada ušao jedan od njegovih prijatelja i rekao mu ‘Nemoj je tako jako tući, ubit ćeš je!’, na što je Daruvarac odvratio ‘To i želim!’

Nastavio je udarati i u kafiću pred ostalim gostima, oborio je na pod i tukao rukama i nogama po glavi i cijelom tijelu čime je ona zadobila frakturu nosa i duge teške ozljede.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...