Dođite na besplatan Pound fitness, Indoor cycling i zumbu u City Galleriji

Sportski dan u City Galleriji ovu subotu, 01. prosinca organiziraju Plesna udruga Bellus, Indoorcycling Zadar, Soleus i Zdrava navika, koji će posjetiteljima predstaviti ono čime se bave. Svi koji dođu, moći će isprobati nove sportske programe koji se nude u prostorima organizatora u City Galleriji, a riječ je o Pound PRO fitnessu i Indoor cyclingu.

Pound fitness, inače, kombinacija je kardio  treninga i treninga snage koji uključuje i neke od vježbi koje se koriste u Pilatesu. Na treningu se koriste palice za bubnjeve, što ga čini dodatno zabavnim. Trening je namijenjen svima koji se žele dobro oznojiti  i riješiti stresa.

Indoor Cycling, pak, izvodi se na specijalno dizajniranim statičkim biciklima s podesivim opterećenjem na kojima instruktor uz glazbu vodi pravu malu biciklističku avanturu. To nije statičko bicikliranje, već pravi fitness program čija je glavna karakteristika trening i zabava u isto vrijeme. Po treningu možete izgubiti i 500 kalorija. Zar to nije sjano?

Nakon što isprobate Pound i Indoor cycling, moći ćete se rasplesati uz zumbu, koju će rado probati i vaši najmlađi, pa dovedite i njih.

Organizatori su za vas pripremili i nutricionistička mjerenja i savjete, kako bi vam pomogli da brže dođete do željene figure i forme.

Program je besplatan, a održavat će se na prostoru prvog kata centra, ispred trgovine Pepco, u vremenu od 10 do 12 sati. Dođite, vježbajte s nama i osmijehom započnite dan!

Vijesti Antene Zadar slušajte na 97,2 MHz, te online na 972.fm na svaki puni sat od 8 do 16 sati. Slušajte i Jutarnju kroniku radnim danom u 7 sati. Svakako nas pratite i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube. Preuzmite naše aplikacije za iOS i Android uređaje, kako bi vam bili još dostupniji u svakom trenutku.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...