Doris Pinčić Rogoznica požalila se na supruga

‘Muž vikendom uvijek ide van s dečkima’

Voditeljica, televizijska i kazališna glumica te voditeljica Doris Pinčić Rogoznica ovog ljeta rodila je drugo dijete i punim plućima uživa u majčinstvu, prenosi Story.

Dogodovštine iz svog doma gotovo svakodnevno objavljuje na društvenim mrežama i uveseljava svoje obožavatelje koji joj nerijetko daju komplimente na račun izgleda i preslatke dječice. Kako često voli pričati o majčinstvu, mnoge se žene mogu poistovjetiti s njom, a tako je i na Instagram Story objavila nekoliko točaka za koje smatra da su zajedničke u svakom kućanstvu. ‘Koje su to stvari u svakoj kući iste? Košara za rublje nikada nije prazna, djeca nikada nisu obula papuče sama bez da im sto puta kažeš, suprug uvijek vikendom ide van s dečkima’ napisala je Doris i tražila svoje pratitelje da nastave niz.

No, usprkos izlascima vikendom, Doris i Boris imaju brak za poželjeti. Tako je nedavno je za RTL Tabloid Dorisin suprug Boris priznao je koliko je sretan što mu je glumica ušla u život. ‘Dobiti Doris za ženu, to je kao da si dobio sedmicu na lotu. Samo je stvar hoću li ja toga biti svjestan ili neću’, rekao je i priznao tko je glava obitelji u njihovu domu. ‘Ono što uvijek moram raditi u kući je slušati ženu i reći: ‘Da,draga’, kroz šalu je rekao glazbenik.

doris

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...