DVD-u Sv. Filip i Jakov novo vatrogasno vozilo vrijedno 2 milijuna kuna

U petak 23.11 na rivi u Sv. Filipu i Jakovu izvršena je primopredaja vatrogasnog navalnog vozila DVD-u Sv. Filip i Jakov od strane Općine Sv. Filip Jakov. Navalno vozilo marke MAN u vrijednosti od 400.000 kn (2 milijuna kn sa opremom) načelnik općine Zoran Pelicarić predao je zapovjedniku DVD-a Jošku Majici.

“Zahvaljujem se u ime DVD -a Sv. Filip i Jakov načelniku Općine što nam je darovao navalno vozilo koje je neophodno za sigurnost i različite vrste intervencija poput požara, poplava i prometnih nezgoda”, rekao je zapovjednik Majica.

Navalno vozilo ima jačinu 220 konjskih snaga, prima količinu vode od 2500 litara, a između ostalog sadrži agregat za prometne nezgode sa armaturom, električne pumpe za ispumpavanje, dvije motorne pile, izolacione aparate i zračne jastuke za podizanje tereta.

Vijesti Antene Zadar slušajte na 97,2 MHz, te online na 972.fm na svaki puni sat od 8 do 16 sati. Slušajte i Jutarnju kroniku radnim danom u 7 sati. Svakako nas pratite i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube. Preuzmite naše aplikacije za iOS i Android uređaje, kako bi vam bili još dostupniji u svakom trenutku.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...