Fanatici tvrde da je kraj blizu: “Ispunila su se tri biblijska predskazanja”

Teoretičari zavjera tvrde da nam je kraj blizu.

Prema tvrdnjama pojedinih židovskih učenjaka, ostvarila su se tri biblijska predviđanja koja znače da se Apokalipsa bliži. Prvo se otelila crvena junica, nakon toga su u Mrtvom moru navodno uočene ribe, a na kraju se na Zidu plača u Jeruzalemu pojavila zmija.

Religiozna organizacija posvećena “svakom aspektu Svetog hrama u Jeruzalemu” u rujnu je  objavila da je u Svetoj zemlji rođena potpuno crvena junica, navodno prva u 2000 godina.Prema njihovim tvrdnjama, crvena junica dio je biblijskih proročanstava o drugom dolasku Isusa Krista i Sudnjem danu, pisao je Oddity Central.

Prema hebrejskoj Bibliji, događaji koji vode do Apokalipse trebali bi se ovako odigrati: Židovi će se vratiti u Izrael nakon 2000 godina, Sveti hram bit će obnovljen, milijarde ljudi nestat će tijekom sedam godina prirodnih katastrofa, Antikrist će ustati i vladati svijetom, nedaleko od Izraela počet će Armagedon, Isus će se vratiti kako bi porazio Sotoninu vojsku i potom vodio sudnji dan.

Starozavjetni prorok Ezekiel predviđao je da će Mrtvo more pred kraj svijeta biti puno riba. Izraelski fotoreporter Noam Bedein tvrdi da je fotografirao ribe u ponikvama oko Mrtvog mora te da je vidio i biljke.

Prošlog tjedna na internetu se pojavila snimka zmije koja je ispuzala iz kamena na izraelskom Zidu plača te izazvala paniku među vjernicima, piše Index.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...