Fibas podovi iz snova za sve namjene!

S više od 25 godina tradicije, tvrtka Fibas najveći je distributer u Dalmaciji koji se bavi prodajom i ugradnjom svih vrsta podnih obloga i pratećeg materijala. Uz proširenu ponudu, povodom nadolazećih blagdana Fibas vas časti popustima i do 25 posto, a akcijski artikli dostupni su odmah!

Sanjate o uređenju svoje kuće, stana ili apartmana? Želite osvježiti i promijeniti podove koji su već odavno ‘izgubili sjaj’, ali niste sigurni kako će sve to skupa izgledati? Ili jednostavno gradite kuću iz temelja i želite da mirna oaza vašeg doma zablista? Tvrtka Fibas ima rješenje za sve vaše dileme, a uz to i najveći izbor podnih obloga u čak tri grada u Dalmaciji!

– S više od 25 godina iskustva u poslovanju najveći smo distributer podnih obloga u Dalmaciji i šire te pod brendom Floor Experts zastupamo najveće domaće i europske proizvođače parketa i laminata kao što su Krono Original, Egger i Kaindl, Admonter, Solidfloor, Barlinek, Bjelini i mnogi drugi. Kao takvi nudimo kompletnu uslugu, izmjeru, savjet, dostavu, ugradnju uz garanciju i na podne obloge i na samu ugradnju – poručuju iz Fibasa.

Tako je u Fibasovim prodajnim salonima u Zadru, Šibeniku i Splitu izložen velik asortiman podnih obloga koji s preko 500 artikala obuhvaća masivne gotove parkete – lakirane, uljene ili neobrađene, seljačke podove, dvoslojne gotove parkete, troslojne gotove parkete,  drvene i kompozit obloge za vanjske površine, LVT podove i linoleum u pločama, kao i sve vrste letvica, profila, podloga i drugih materijala koji su potrebni za ugradnju podnih obloga.

– Osim različitih vrsta podnih obloga, nudimo i korisne savjete i upute kako najbolje održavati nove podne materijale u vašim kućama i stanovima, kao i garanciju na naše proizvode. Svi proizvodRENOMIRANI CENTAR PODNIH OBLOGA U SKLOPU IN CENTRAi su prvoklasni te su ekološki proizvedeni i atestirani – dodaju iz Fibasa.

Salon u Zadru otvoren je u sklopu IN centra. Uz proširenu ponudu, povodom nadolazećih blagdana Fibas vas časti popustima i do 25 posto! Poklonite im svoje povjerenje i  uz pomoć njihovog profesionalnog tima uredite svoj životni prostor baš onako kako ste oduvijek sanjali!

Potražite idealno rješenje za vaše podove već danas na adresi Franka Lisice 42. Kontaktirajte ih na broj 023 313 763 ili 095 313-7633, na email adresu  [email protected],  a dodatne informacije možete pronaći i na internetskoj stranici www.fibas.hr

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...