Hrvatska – Srbija u 4. kolu kvalifikacija za seniorski EURO 2020. na Višnjiku

U travnju sljedeće godine nastavit će se kvalifikacije za plasman na seniorsko rukometno EP. U četvrtom kolu Hrvatska će u Zadru, na Višnjiku, biti domaćin Srbiji.

– Razgovore s čelništvom Hrvatskoga rukometnoga saveza oko domaćinstva i organizacije tog spektakla dovršili smo prethodnih dana na obostrano zadovoljstvo. Velika nam je čast i obveza što će ŠC Višnjik, u Dvorani Krešimira Ćosića, biti domaćin značajne kvalifikacijske utakmice, odnosno što je HRS još jednom na taj način i Višnjiku i gradu Zadru odao priznanje ujedno omogućivši brojnim navijačima još jedan sportski spektakl – kaže Denis Karlović, direktor ŠC-a Višnjik koji se već etablirao kao pouzdan partner u organizaciji zahtjevnih sportskih natjecanja poput rukometnog SP-a 2009., polufinala Davisova kupa 2016. i 2018., te brojnih košarkaških turnira i utakmica.

Kako je dogovoreno, utakmica 4. kola Hrvatska – Srbija igrat će se 13. travnja 2019. Prethodno će u 3. kvalifikacijskom kolu Hrvatska 10. travnja igrati u Srbiji. Poslije dva odigrana kola Hrvatska ima dvije pobjede, a kvalifikacije će završiti u lipnju domaćom utakmicom s Belgijom.

EURO 2020. igrat će se u Austriji, Norveškoj i u Švedskoj od 10. do 26. siječnja 2020. Naslov prvaka s EURA 2018. u Hrvatskoj brani Španjolska, a dok je momčad Kauboja bila peta.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...