Iako je Hajdukovac, Grdoviću je drago što su Dinamovci i BBB slavili uz njegovu pjesmu

Nogometaši Dinama u četvrtak su proslavili povijesni uspjeh jer su pobjedom protiv Spartaka iz Trnave prvi put nakon gotovo 50 godina osigurali europsko proljeće.

Slavilo se na tribinama, ali i u svlačionici. Zanimljivo je da je glavni hit navijača Dinama postala pjesma jednog navijača Hajduka – Mladena Grdovića. U četvrtak se tako na kraju utakmice s razglasa na Maksimiru zaorila njegova uspješnica “Za ljubav ja dao bih sve”, koju su Bad Blue Boysi prepjevali u “Za Dinamo ja dao bih sve”. Svi koji su gledali utakmicu sinoć, bilo uživo ili u prijenosu na Arena Sportu, zapitali su se hoće li zbog ovoga Grdović ponovno pasti u nemilost Torcide.

Podsjetimo, popularni zadarski pjevač trebao je pjevati na Biloj noći u Kölnu, no gostovanje mu je otkazano jer je pjevao u Rusiji vodstvu HNS-a i hrvatskim nogometnim reprezentativcima. Ipak, Grdović se kasnije pomirio s navijačima i pjevao u Splitu odjeven u Hajdukov dres.

– Vidio sam snimku na kojoj cijeli stadion pjeva moju pjesmu. Što da vam kažem, ja sam čovjek iz naroda i uvijek mi je drago kada ljudi biraju moje pjesme da se provesele uz njih, komentirao je Mladen Grdović za Večernji list.

I dok su navijači pjevali uz Grdovića, igrači su se veselili uz cajke. Na snimci iz svlačionice mogli smo vidjeti da na sav glas pjevaju “Ne može nam ni’ko ništa, jači smo od sudbine”, omiljenu pjesmu nekadašnjeg šefa, a današnjeg bjegunca od hrvatskog pravosuđa Zdravka Mamića. Osim stihova Mitra Mirića, čuli su se i oni Sinana Sakića “Trezan, a za sebe ne znam”.

Naravno, ovu snimku mediji u Srbiji odmah su iskoristili da bi likovali, jer ispada da nijedno slavlje hrvatskih sportaša ne može proći bez srpskih narodnjaka. S druge strane, nogometaši Dinama na društvenim mrežama dobili su “rafalnu paljbu” navijača koji smatraju da to nije Dinamo kakav je nekad bio.

Zlobnici bi rekli da su svi oni koji, nakon veličanstvenog rezultata kluba iz Maksimira, žele dečkima pokvariti slavlje ružnim komentarima, zapravo ljubomorni. Ostaje i činjenica da se o glazbenim ukusima u pristojnom društvu ne raspravlja.

ović

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...