često ga se može čuti u srpskim medijima

Johnny Štulić dao intervju od 22 minute, poslušajte što je rekao

Arhiva AZD/Ilustracija
Tamni način

Iako već godinama tvrdi da se povukao iz javnosti te da ne želi imati posla sa zemljama bivše Jugoslavije, Johnny Štulić u posljednje se vrijeme veoma često može čuti u srpskim medijima.

Tako je legendarni frontmen Azre sad dao 22-minutni intervju koji je objavljen na YT kanalu Balkan Info. Pričao je Johnny o politici, o autorskim pravima, pa čak i “uhođenju” preko računala.

“Sve je politika. Dok čovjek živi, hoćeš-nećeš je politika. Ako se ne baviš politikom, onda se politika bavi tobom. Ne može se pobjeći od toga”, počeo je Johnny o politici i zaključio da je “higijena jedini spas”. “To je sve lopuža na lopuži, tu se živi od krađe”, rekao je Johnny zatim.

“Nije bilo ni u moje vrijeme nikog osim mene”, rekao je Johnny kad mu je novinar Aleksandar Pavković rekao da na Balkanu više nema ljudi kao što je on.

A onda se sjetio Josipa Broza Tita. “Tito je stvarno bio veliki čovjek”, rekao je. “Pogledaj što je on napravio s istim kvalitetom ljudi, ovi to neće moći nikad”, dodao je.

Podsjećamo, Štulić se u srpskim medijima oglasio i kako bi odgovorio glumcu Radi Šerbedžiji koji je turneju nazvao po pjesmi Branimira Johnnyja Štulića ”Meni se dušo od tebe ne rastaje”.

“Nisam napravio nikakvu pjesmu za Šerbedžijinu predstavu, niti smo ikada bili prijatelji. Taj kazandžija Šerbedžija mračno laže. Johnny ga nikad nije zvao u šetnju po Zagrebu, niti mu je napravio pjesmu, niti su ikada bili prijatelji, upravo obrnuto, on je njega jednom zgodom, po svojoj želji, provozao svojim Mercedesom da bi s njime divno šutio, međutim, iskoristio je taj svoj poziv da tu pjesmu lakše otuđi i ubaci u svoju predstavu bez pitanja, dapače, da to sakrije, on nju potom i snimi, a sad već tim gnjusnim lažima opravdava i sam razlog svog opakog postojanja”, rekao je tad Štulić, piše Index.hr.

Ostavi komentar koristeći Facebook

Tagovi:


Listen on Online Radio Box!

Svira(lo) na Anteni Zadar 97,2

Listen on Online Radio Box!

10 najemitiranijih na Anteni Zadar