Kako napaliti koji horoskopski znak? Bika poljupcem u vrat, lava grebanjem po leđima…

Ovan

Najbolji način napaljivanja
Ovan vlada glavom, pa je provlačenje prstiju kroz kosu najbolji način da ovaj vatreni znak izludi od požude. Poljupci i grickanje po licu su također sjajna predigra za Ovna, samo pazite da ih ne zaslinite.

Bik

Najbolji način napaljivanja
Nema ništa što je Biku ili Bikici draže nego poljupci u vrat. Upravo tim dijelom tijela vlada ovaj zemljani znak. Nježno milovanje i senzualni klizeći poljupci po čitavom vratu u nekoliko sekundi učinit će da Bikica uzdiše od požude, a Bik će stajati “u stavu pozor”.

Blizanci

Najbolji način napaljivanja
Osim dvosmislenih poruka i verbalnih igrica, koncentrirajte se na ramena i ruke, koja su pod zaštitom ovog zračnog znaka. Poljupci, pokoji nježan ugriz i milovanje od ramena do ruku te sisanje prstiju zaintrigirat će svakog pravog Blizanca.

Rak

Najbolji način napaljivanja
Rak vlada grudima, pa će u milovanju bradavica uživati čak i muškarci ovoga znaka. No kod žena morate biti pažljivi i početi s nježnim milovanjem i dugom predigrom Kod muškaraca je stvar posve suprotna – odmah pređite na stvar, zgrabite i pokažite mu koliko ga želite. Grebite ga po prsima i pritišćite uz sebe.

Lav

Najbolji način napaljivanja
Sjećate se cro-dance hita iz ’90-ih “mačke vole grebati”? Lavovi su velike mačke. A osim toga, ovaj vatreni znak je vladar leđa pa će ih najbolje napaliti ako ih prvo senzualno masirate. A potom grebete po leđima. A ako ste u krevetu s lavicom, gotovo je sigurno da će na vašim leđima još ostati dokaz strastvene noći

Djevica

Najbolji način napaljivanja
Djevica ima izrazito osjetljiv (čitaj: erogen) trbuh, kojime ovaj znak i vlada. Ako želite da se Djevica topi u vašim rukama, ljubite je i milujte osobito od pupka naniže.

Vaga

Najbolji način napaljivanja
Erogena zona ovog zračnog znaka su donji dio leđa i guza pa svaki put kad imate priliku stisnite i milujte im stražnjicu. Kad se ljubite, zavucite ruku ispod majice i milujte im donji dio leđa, odozgo prema dolje. Malo koji znak toliko voli analni seks kao Vaga.

Škorpion

Najbolji način napaljivanja
Hm, Škorpion je vladar genitalija. Time je sve rečeno. Druga opcija, kada bi se trebale izdvojiti erogene zone, jednostavno bi nabrojali sve dijelove tijela. Ukratko, Škorpiona ne treba previše napaljivati. Ako nešto želi, to će vam i reći, a vi samo molite Boga da ćete moći slijediti tempo.

Strijelac

Najbolji način napaljivanja
Ovaj vatreni znak vlada kukovima i bedrima, i to su im najosjetljivije zone. Masirajte, ljubite, stiskajte… Bez straha pitajte svog Strijelca što voli i odgovora li mu to što radite jer će vam rado reći. Vole prirodu i svjež zrak pa neće ih oduševiti seks u šumi ili na plaži.

Jarac

Najbolji način napaljivanja
Seksualno, Jarci su najukočeniji znak Zodijaka pa je potrebno puno truda kako biste opustili. Ali isplati se. Jarac vlada koljenima i listovima pa se posvetite tim dijelovima tijela. Osobito će ga izludjeti poljupci i milovanja stražnje strane koljena.

Vodenjak

Najbolju način napaljivanja
Za početak, zaintrigirajte mu um seksi porukama ili erotskim filmom jer najveća erogena zona Vodenjaka je mozak. Polegnite svog Vodenjaka i nježno ga dodirujte po listovima i gležnju. A potom ga na istim mjestima ljubite i dodirujte jezikom. OVaj znak vlada gležnjevima pa njima posvetite posebnu pozornost.

Ribe

Najbolji način napaljivanja
Ovaj vodeni znak vlada stopalima, pa je lagana, mirisna kupka i masaža stopala najbolja predigra. Po mogućnosti, masirajte stopala dok su još u vodi. Potom ih dobro namažite uljem, osobito dio između prstiju – to će ih dovesti do ludila.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...