Luka Modrić najpraćeniji je Hrvat na Instagramu

Posljednjih dana Cristiano Ronaldo napokon je, nakon višegodišnje utrke, postao najpraćeniji čovjek na Instagramu. Popularni nogometaš dosegnuo je vrtoglava 144 milijuna pratitelja, a iza sebe je ostavio Selenu Gomez, sestre Kardashian i Jenner, Taylor Swift i brojne druge. Dok čekamo da drugi celebovi uzvrate udarac, odlučili smo provjeriti tko je najpraćenija osoba na našim prostorima.

Ako si mislila da je Severina najpraćenija Hrvatica na Instagramu, gadno si se prevarila. Titula i kod nas odlazi jednom muškarcu i nogometašu, Ronaldovom kolegi i izravnom suparniku – Luki Modriću. Uspješni kapetan naše repke sa samo tristotinjak objava ulovio je 15.7 milijuna pratitelja. Lukin profil profesionalne je naravi i često se nađu fotke s terena, ali povremeno Luka srca obožavatelja dotakne slikama svoje preslatke obitelji. Da, naravno, i mi ga pratimo, piše miss7.

Odmah na drugom mjestu nalazi se još jedan miljenik navijača (i navijačica) – Ivan Rakitić. U odnosu na Luku, Raketina brojka ipak nešto skromnija. Prati ga ”samo” 12.3 milijuna, a on svoj profil vodi pretežno na španjolskom jeziku. Na Instagramu je jako popularna i njegova supruga Raquel Mauri. Ona ima profil sa 743 tisuće pratitelja.

Na treće mjesto smjestio se, gle čuda, još jedan nogometaš. Ovog puta riječ je o Mateu Kovačiću koji, pak, ima 4.4 milijuna pratitelja, a opasno visoko smješta se i njegova supruga Izabel koja je nedavno dosegnula 427 tisuća pratitelja.  Ako u igru uvrstimo i naše balkanske susjede, najuspješniji srpski sportaš, tenisač Novak Đoković, smjestio bi se točno između Matea i Rakete sa svojih 4.6 milijuna.

Čini se da je i četvrto mjesto zauzeo nogometaš, a već nam je bilo čudo kako ga nismo vidjeli i ranije. Riječ je o apsolutnim miljeniku žena, prezgodnom Dejanu Lovrenu koji se može pohvaliti sa 1.9 milijuna pratitelja.

Peto mjesto (napokon!) dijele dvije prekrasne i uspješne beauty bloggerice i make up artistice – Amadea Muše i Jelena Perić. Obje dame već su prešle milijun (imaju 1.1 milijun pratitelja!).

Njihovi profili prepuni su savjeta i trikova za što bolji izgled, a može se pronaći i hrpa modnih kombinacija kao nepresušan izvor inspiracije. Amadea i Jelena rijetko pune medijske stupce, ali svojim vrijednim radom uspjele su zasjati na instagramskom nebu prepunom zvijezda različitog sjaja.

Dosad si se sigurno već zapitala gdje je Severina. Ostala je (zasad!) ispod milijuna. Jedna od najvećih zvijezda Balkana ima 896 tisuća i nema sumnje da će brzo dotaknuti milijun. Ipak, ima još dosta posla dok dosegne već spomenute zvijezde.

 

 

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...