Luka Modrić napokon otkrio zašto na početku sezone nije bio pravi

Modrić smatra kako mu je pala forma nakon Svjetskog prvenstva jer s Real Madridom nije prošao uobičajene pripreme, no tvrdi da se osjeća bolje te da će Hrvatska u ‘ratu’ sa Španjolskom u susretu 5. kola Lige nacija četvrtak u Zagrebu pokušati pobijediti.

‘Bit će to rat’, rekao je Modrić smijući se u razgovoru za španjolske novine Marca.

‘Još uvijek možemo nešto napraviti no za to je prvo potrebno pobijediti Španjolsku, a onda i odigrati u nedjelju na Wembleyu. Jako je malo vremena između tih dviju utakmica. Teško je razumjeti to. No sigurno ćemo pokušati pobijediti’, dodao je, prenosi Tportal.

Igra 33-godišnjeg veznog igrača pala je nakon Svjetskog prvenstva gdje je s Hrvatskom osvojio srebrnu medalju i nagradu za najboljeg igrača. Trener Julen Lopetegui ga je u Real Madridu postepeno uvodio u igru, a onda mu davao po 90 minuta no njegove predstave nisu bile na razini prošlogodišnjih. Real Madrid je istovremeno bio pao na deveto mjesto u prvenstvu no popeo se na šesto mjesto protekli vikend pod vodstvom novog trenera Santiaga Solarija.

‘Nakon Svjetskog prvenstva je logično da mentalno ne možeš održati isti intenzitet. Puno se toga intenzivnog ondje dogodilo, a to se na kraju plaća. Na Svjetskom prvenstvu sve je završilo perfektno. Svi smo bili na visokoj razini, a nakon toga se nije lako obnoviti, teško je održati istu razinu individualno, ali i momčadski’, rekao je Modrić.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...