“Modrić je bolji od svih ostalih. Zaustavimo ga i imamo šanse”

Izbačeni sa Svjetskog prvenstva, a zatim odigrali mršavih 0-0 s nama na Rujevici. Engleska nogometna reprezentacija u zadnje vrijeme nalazi se u nezavidnoj poziciji kada je u pitanju omjer s Hrvatskom. U posljednjih šest utakmica mi imamo tri pobjede, oni dvije, a jedna utakmica završila je remijem.

U cijelom tom periodu jedan igrač bio je konstanta i igrao je cijelo vrijeme. Ustvari, sve utakmice osim onog teškog poraza 5-1, a to je vjerojatno i razlog zašto je poraz bio toliko visok. Riječ je, naravno, o Luki Modriću.

– Dobra su ekipa, ali očito je da se jedan od njih ističe. Iskreno, Luka Modrić je puno bolji od svih ostalih. Jako dobro čita igru i sve rješava na jednostavan način – rekao je bivši nogometaš i stručni komentator Skyja Matt Le Tissier.

– Uvijek je na pravom mjestu i sjajno vidi kome dodati. Ako bi se njega nekako moglo neutralizirati, imamo puno bolje izglede pobijediti.

Isto se uoči susreta nada i Harry Kane. Napadač Tottenhama zna otkud prijeti najveća opasnost i tko je mozak naše igre.

– Definitivno je jedan od najboljih. Igrao sam malo s njim još kao dječak u Tottenhamu. Svi znaju koliko je dobar. Zaslužuje sve nagrade koje dobiva. Imao je fantastičnu godinu, ali nadam se da tako neće biti i u nedjelju – kaže napadač engleske reprezentacije, pišu 24sata.

Luku danas trebamo na najvećoj mogućoj razini pa neka odigrao kao i protiv Španjolaca. Kao i na cijelom Svjetskom prvenstvu. Konačno je uhvatio ritam i formu i zato se ne libimo reći: “Kapetane, povedi nas!”.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...