Muškarci se najviše boje žena ova tri horoskopska znaka

Snažni i odvažni horoskopski znakovi imaju puno prednosti u životu: dobro se snalaze i napreduju na poslu, pametno zastupaju svoje mišljenje te znaju što žele. Takve žene i u ljubavi ponekad preplaše muškarce. Otkrivamo ti u kojim znakovima zodijaka je rođena većina takvih žena te zašto ih se muškarci boje.

Ovan

Žene rođene u znaku ovna imaju ekstremno snažnu volju i nemaju dlake na jeziku. Kad ih muškarac upita: „Nešto nije u redu?“, dobit će brutalno iskren odgovor. Nije ni čudo da žene rođene u znaku ovna ne plešu po ničijoj glazbi – dapače, uglavnom dirigiraju.

Blizanci

Tišina u društvu sa ženom rođenom u znaku blizanaca? To je nemoguće, jer blizanke vole diskusije – i to najviše one jako glasne. Ono što je za njih obično plus na poslu, to najčešće preplaši muškarce. Šteta, jer od toliko izgovorenih riječi mogao bi nešto i naučiti, piše portal miss7

Škorpion

Mačo muškarac nema šanse kod žene rođene u znaku škorpiona. Ona će mu jednim pogledom izbrisati sav njegov muški ponos i ego. Teško će s njom započeti diskusiju, jer ona uvijek ima u rukavu snažne i neoborive argumente. Prava žena-zmaj!

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...