Neovisni za Hrvatsku: “Zahvaljujući kvalitetnom vodstvu MO Vidikovac je jedan od najrazvijenijih mjesnih odbora”

“Ususret izborima za M.O. grada Zadra na koje Neovisni za Hrvatsku izlaze samostalno sa svojim listama u 19 M.O. jučer su predstavnici NHR-a grada Zadra, predvođeni gradskim i županijskim vijećnicima obišli M.O. Vidikovac.

Dosad je dužnost predsjednika M.O. Vidikovac obavljao nezavisni Jure Knežević, koji je zajedno sa članovima svoje nezavisne liste odlučio na predstojećim izborima biti dio NHR-a i nositelj liste NHR-a za ovaj mjesni odbor. Ova časna, ali volonterska dužnost za gospodina Kneževića predstavlja mnogo više, jer već duže vremena stanovnici Vidikovca njemu i članovima njegove nezavisne liste poklanjaju svoje povjerenje na izborima za mjesne odbore grada Zadra.

Mjesni odbori ne raspolažu vlastitim financijskim prihodima, a zaduženi su za rješavanje egzistencijalnih pitanja svojih stanovnika. Upravo to razlog je simbioze nezavisnih vijećnika s liste Jure Kneževića i stranke NHR, gdje ćemo zajedničkim snagama nastaviti raditi infrastrukturne projekte u M.O. Vidikovac. Upravo ova sinergija „nezavisnih i neovisnih“ rezultirat će rješavanjem važnih problema za žitelje Vidikovca pa će se u prvoj fazi krenuti u realizaciju projekta proširenja dječjeg igrališta, a nakon toga u 2019. godini zajedno preko naših zastupnika u GV pokušat ćemo osigurati sredstva za projekt Dječjeg vrtića Vidikovac na mjestu bivše vojarne koja trenutno služi kao odlagalište otpada. Ovo je ključni investicijski projekt neophodan za dio grada u kojem živi približno 4.000 stanovnika, i taj broj samo raste. Moderna nova zgrada M.O. kao i komunalno uređenje odskaču u usporedbi s ostalim rubnim dijelovima grada .

Nadalje, radi se na rješavanje kanalizacijskog sustava te drugi manje zahtjevni infrastrukturni zahvati (nogostup, rasvjeta, ležeći policajci u gornjem dijelu ulice Put Bokanjca i sl.), a za čiju će realizaciju punu podršku dati gradski vijećnici NHR-a u Gradskom Vijeću grada Zadra.

Zahvaljujući kvalitetnom vodstvu M.O. Vidikovac jedan je od razvijenijih mjesnih odbora u rubnom dijelu grada. Ipak gospodin Knežević naglašava : „Bez obzira na to što smo do sada uspjeli napraviti pred nama je još puno zajedničkog rada i volontiranja kako bismo našim sugrađanima omogućili što kvalitetniji život. Zato pozivam sve stanovnike Vidikovca da iziđu na izbore 09.12. i ponovno nam povjere svoj glas, a ja osobno i svi ljudi s naše liste jednakim ćemo se žarom nastaviti boriti , za Naš Vidikovac“.

Do samih izbora proći ćemo i sve ostale M.O. i upoznati se s njihovim problemima koje možemo rješavati.

Čelnici Neovisnih za Hrvatsku još jednom su istaknuli kako će jedan od glavnih stranačkih projekata u vremenu koje dolazi biti borba za veća prava u odlučivanju Mjesnih odbora i njihovih Vijećnika.”

Neovisni za Hrvatsku (NHR) Zadar

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...