Novo u City Galleriji – pogledajte koji modni brend dolazi u centar na Relji

Od svog osnutka 1990. godine, Diadema njeguje svoj karakterističan stil izgrađen tijekom godina predanosti modnoj industriji, timskom radu i kupcima. Brand je stekao prepoznatljivost temeljem ustrajnosti na kvaliteti i udobnosti, te pokazao dosljednost prilikom dizajniranja modela koji naglašavaju ženstvenost, eleganciju i seksipil. Danas već poznata obilježja branda čine njena zaštitna lica, odnosno osobe iz javnog života koje

svojim postignućima, talentom i stilom odijevanja predstavljaju inspiraciju urbanim djevojkama i ženama koje nose Diademu, a ponuđeni asortiman obuhvaća nekoliko različitih modnih smjerova, tj.urbane mladenačke trendove, svakodnevne poslovne kombinacije i liniju svečanih modela za večernje izlaske i posebne prigode.

Modna kuća Diadema ove je sezone lansirala kolekciju koja će zadovoljiti mnoge ukuse i stilove. Atraktivnu jesensku sezonu u Diademi obilježavaju must-have karirani uzorci oversized tunika i dugih suknji, široki modeli “boyfriend” košulja sa bisernim detaljima, te neizostavne haljine od mekanog pliša. U svojoj svečenoj kolekciji Diadema je pripremila sjajne haljine s mnoštvo svjetlucavih detalja i čipke, a ako vam to nije dovoljno, zacijelo će vas osvojiti haljine s mašnama i biserima u popularnoj midi dužini.

Sve najnovije modele iz Diademe možete naručiti na www.diadema.hr, a od ovog tjedna ih možete pronaći i na prvom katu centra City Galleria! Prošetajte vanjskom šetnicom centra, uđite u novootvorenu trgovinu i osobno se uvjerite u kvalitetu i atraktivnost jesensko-zimske kolekcije.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...