Ovaj četvrtak u Zadru i još 26 gradova – besplatno parkiranje! Evo što morate učiniti da ga dobijete

U 27 gradova diljem Hrvatske ovog će četvrtka biti besplatno parkiranje, no pod jednim uvjetom.

Svatko tko se nađe u jednom od gradova uključenih u ovu akciju moći će koristiti parking besplatno uz pomoć aplikacije PayDo.

Besplatno parkiranje moguće je u Bjelovaru, Crikvenici, Dubrovniku, Đakovu, Hvaru, Karlovcu, Koprivnici, Korčuli, Novom Vinodolskom, Ogulinu, Orebiću, Osijeku, Poreču, Požegi, Puli, Rabu, Rovinju, Samoboru, Sisku, Slavonskom Brodu, Splitu, Šibeniku, Varaždinu, Vodicama, Vodnjanu, Vukovaru i Zadru.

Aplijakciju PayDo moguće je preuzeti na Android i iOS mobitele putem njihovih trgovina za aplikacije. Nakon što preuzmete aplikaciju morate registrirati Mastercard karticu te unijeti grad u kojem se parkirate i registraciju vozila. Također ćete morati izabrati parking zonu i razdoblje parkiranja.

Za razliku od plaćanja parkinga SMS-om, ovdje nema naknade za platnu transakciju jer aplikacija ne koristi SMS protokol.

– Iz navedenih razloga, osim potpuno besplatnog parkiranja dana 22.11., nastavljamo i s godišnjom promotivnom pogodnosti za sve korisnike Mastercard kartica: 10% od iznosa plaćenog za satne karte vraća se korisniku na promotivni račun, a što može koristiti prilikom budućeg plaćanja parkiranja – objasnio je Mario Hegedüs, izvršni direktor Infoarta koji stoji iza PayDo aplikacije za Večernji.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...