Dobra promocija

Ovaj četvrtak u Zadru i još 26 gradova – besplatno parkiranje! Evo što morate učiniti da ga dobijete

Arhiva AZD/Ilustracija
Tamni način

U 27 gradova diljem Hrvatske ovog će četvrtka biti besplatno parkiranje, no pod jednim uvjetom.

Svatko tko se nađe u jednom od gradova uključenih u ovu akciju moći će koristiti parking besplatno uz pomoć aplikacije PayDo.

Besplatno parkiranje moguće je u Bjelovaru, Crikvenici, Dubrovniku, Đakovu, Hvaru, Karlovcu, Koprivnici, Korčuli, Novom Vinodolskom, Ogulinu, Orebiću, Osijeku, Poreču, Požegi, Puli, Rabu, Rovinju, Samoboru, Sisku, Slavonskom Brodu, Splitu, Šibeniku, Varaždinu, Vodicama, Vodnjanu, Vukovaru i Zadru.

Aplijakciju PayDo moguće je preuzeti na Android i iOS mobitele putem njihovih trgovina za aplikacije. Nakon što preuzmete aplikaciju morate registrirati Mastercard karticu te unijeti grad u kojem se parkirate i registraciju vozila. Također ćete morati izabrati parking zonu i razdoblje parkiranja.

Za razliku od plaćanja parkinga SMS-om, ovdje nema naknade za platnu transakciju jer aplikacija ne koristi SMS protokol.

– Iz navedenih razloga, osim potpuno besplatnog parkiranja dana 22.11., nastavljamo i s godišnjom promotivnom pogodnosti za sve korisnike Mastercard kartica: 10% od iznosa plaćenog za satne karte vraća se korisniku na promotivni račun, a što može koristiti prilikom budućeg plaćanja parkiranja – objasnio je Mario Hegedüs, izvršni direktor Infoarta koji stoji iza PayDo aplikacije za Večernji.

Ostavi komentar koristeći Facebook 

Listen on Online Radio Box!

Svira(lo) na Anteni Zadar 97,2

Listen on Online Radio Box!

10 najemitiranijih na Anteni Zadar