Pet stvari o kojima razgovaraju samo sretni parovi

Iskrenost i otvorenost ključ su sretne veze.

Ipak, mnogi parovi smatraju vrlo teškim i zahtjevnim razgovarati baš o svemu jer se boje kako bi mogli uvrijediti svoju bolju polovicu. No, ako se istinski volite i razumijete, ovih pet delikatnih tema neće vam predstavljati problem.

Potrebno vam je “vrijeme za vas”

Želite malo prostora kako biste se mogle opustiti i uživati u samoći? U tome nema baš ništa loše. Ako vaš partner ima razumijevanja za vaše potrebe, svakako će se složiti s vašim prijedlogom i iskoristiti to vrijeme za druženje s prijateljima ili također uživanje u vlastitom društvu.

Nedostaje vam intime

Muči li vas nedostatak nježnosti i emocija u vašem odnosu, svakako biste o tome trebali razgovarati. Možda je i on to primijetio, ali se nije usudio prvi progovoriti.

Ima i drugih bitnih stvari osim vaše veze

Iako vam je vaša veza izuzetno bitna i cijenjena, postoje i drugi odnosi i stvari koje volite i koje ne želite izgubiti. Popričajte o raspoređivanju vremena kako biste se stigle posvetiti i drugim osobama u vašem životu bez da bilo koga zanemarujete.

Premalo se viđate

Muškarci nisu ljubitelji iskazivanja emocija pa vam on vrlo vjerojatno neće doći prvi i reći kako mu nedostajete. Vi budite ta koja će progovoriti o tome i razmotrite mogućnosti da se viđate učestalije, čak i ako ste u vezi na daljinu.

Ljubomorne ste

Iako bi ljubomora mogla ukazivati na nedostatak povjerenja, nije dobro šutjeti ako je osjećate. Ako ste ljubomorne na neku njegovu prijateljicu ili kolegicu s posla i smatrate da joj se posvećuje više nego što bi trebao, otvoreno mu to recite na smiren način i bez optuživanja. Sama njegova reakcija otkrit će vam njegov stav prema ovoj situaciji, piše Index.hr.


Vijesti Antene Zadar slušajte na 97,2 MHz, te online na 972.fm na svaki puni sat od 8 do 16 sati. Slušajte i Jutarnju kroniku radnim danom u 7 sati. Svakako nas pratite i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube. Preuzmite naše aplikacije za iOS i Android uređaje, kako bi vam bili još dostupniji u svakom trenutku.

Jutarnja kronika dostupna je i na svim ovim sjajnim podcast platformama:

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...