Pet stvari o kojima razgovaraju samo sretni parovi

Iskrenost i otvorenost ključ su sretne veze.

Ipak, mnogi parovi smatraju vrlo teškim i zahtjevnim razgovarati baš o svemu jer se boje kako bi mogli uvrijediti svoju bolju polovicu. No, ako se istinski volite i razumijete, ovih pet delikatnih tema neće vam predstavljati problem.

Potrebno vam je “vrijeme za vas”

Želite malo prostora kako biste se mogle opustiti i uživati u samoći? U tome nema baš ništa loše. Ako vaš partner ima razumijevanja za vaše potrebe, svakako će se složiti s vašim prijedlogom i iskoristiti to vrijeme za druženje s prijateljima ili također uživanje u vlastitom društvu.

Nedostaje vam intime

Muči li vas nedostatak nježnosti i emocija u vašem odnosu, svakako biste o tome trebali razgovarati. Možda je i on to primijetio, ali se nije usudio prvi progovoriti.

Ima i drugih bitnih stvari osim vaše veze

Iako vam je vaša veza izuzetno bitna i cijenjena, postoje i drugi odnosi i stvari koje volite i koje ne želite izgubiti. Popričajte o raspoređivanju vremena kako biste se stigle posvetiti i drugim osobama u vašem životu bez da bilo koga zanemarujete.

Premalo se viđate

Muškarci nisu ljubitelji iskazivanja emocija pa vam on vrlo vjerojatno neće doći prvi i reći kako mu nedostajete. Vi budite ta koja će progovoriti o tome i razmotrite mogućnosti da se viđate učestalije, čak i ako ste u vezi na daljinu.

Ljubomorne ste

Iako bi ljubomora mogla ukazivati na nedostatak povjerenja, nije dobro šutjeti ako je osjećate. Ako ste ljubomorne na neku njegovu prijateljicu ili kolegicu s posla i smatrate da joj se posvećuje više nego što bi trebao, otvoreno mu to recite na smiren način i bez optuživanja. Sama njegova reakcija otkrit će vam njegov stav prema ovoj situaciji, piše Index.hr.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...