veliko priznanje

Promocija domaće gastro scene; Michelinov vodič preporučio “Fošu” i “Kaštel”

Arhiva AZD/Ilustracija

Michelinov vodič preporučio je zadarske restorane “Foša” i “Kaštel”, stoji na stranicama Turističke zajednice Zadarske županije.

“Čestitamo svima, a posebno restoranima “Foša” i “Kaštel”, najboljim restoranima u Zadru koji su zaslužili  posebne preporuke MICHELINOVIH inspektora i time se upisali u globalno poznati i prestižni MICHELINOV vodič.

Naime, nove su MICHELINOVE zvjezdice došle u Hrvatsku što predstavlja Novo veliko priznanje za hrvatski turizam i gastronomiju! Novi vodič za Hrvatsku je objavljen na stranicama MICHELINA, a s ovogodišnjim odabirom, Hrvatska ukupno ima tri restorana s MICHELINOVOM zvjezdicom te 55 restorana s preporukom MICHELINA. Rezultat je to vrlo tajnog obilaska hrvatskih restorana od strane profesionalnih MICHELINOVIH inspektora, koji su tijekom 2017. godine obilazili restorane diljem zemlje.

Uvrštenje novih restorana u MICHELINOVU selekciju snažan je poticaj za daljnje kontinuirano usavršavanje domaće gastronomske scene, ali i velika globalna promocija Hrvatske kao vrhunske gourmet destinacije.

Posebno nas vesele preporuke zadarskih restorana čime je i naša županija odnosno grad Zadar na MICHELINOVOJ mapi našao svoje mjesto”, kažu iz TZ Zadarske županije.

Ostavi komentar koristeći Facebook 

Listen on Online Radio Box!

Svira(lo) na Anteni Zadar 97,2

Listen on Online Radio Box!

10 najemitiranijih na Anteni Zadar