Promocija domaće gastro scene; Michelinov vodič preporučio “Fošu” i “Kaštel”

Michelinov vodič preporučio je zadarske restorane “Foša” i “Kaštel”, stoji na stranicama Turističke zajednice Zadarske županije.

“Čestitamo svima, a posebno restoranima “Foša” i “Kaštel”, najboljim restoranima u Zadru koji su zaslužili  posebne preporuke MICHELINOVIH inspektora i time se upisali u globalno poznati i prestižni MICHELINOV vodič.

Naime, nove su MICHELINOVE zvjezdice došle u Hrvatsku što predstavlja Novo veliko priznanje za hrvatski turizam i gastronomiju! Novi vodič za Hrvatsku je objavljen na stranicama MICHELINA, a s ovogodišnjim odabirom, Hrvatska ukupno ima tri restorana s MICHELINOVOM zvjezdicom te 55 restorana s preporukom MICHELINA. Rezultat je to vrlo tajnog obilaska hrvatskih restorana od strane profesionalnih MICHELINOVIH inspektora, koji su tijekom 2017. godine obilazili restorane diljem zemlje.

Uvrštenje novih restorana u MICHELINOVU selekciju snažan je poticaj za daljnje kontinuirano usavršavanje domaće gastronomske scene, ali i velika globalna promocija Hrvatske kao vrhunske gourmet destinacije.

Posebno nas vesele preporuke zadarskih restorana čime je i naša županija odnosno grad Zadar na MICHELINOVOJ mapi našao svoje mjesto”, kažu iz TZ Zadarske županije.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...