Provedite ovogodišnju Noć kazališta u HNK Zadar

Večeras se održava deseta po redu Noć kazališta. Prema najavama organizatora u X. jubilarnom izdanju manifestacije sudjeluje 54 mjesta u Hrvatskoj te će biti izvedeno  120 kazališnih predstava. U ovogodišnjoj manifestaciji HNK Zadar sudjeluje s dva programa.

U  maloj dvorani HNK Zadar od 19 sati zadarska publika moći će pogledati izložbu kazališnih plakata HNK Zadar u povodu 100. obljetnice rođenja Ante Brkana u suradnji s Galerijom umjetnina Narodnog muzeja Zadar.

U velikoj dvorani s početkom u 20 sati pogledajte uspješnicu HNK Zadar, komediju Mate Matišića, “Balon” u režiji Zorana Mužića.  Scenografiju potpisuje John Čolak, glazbu Mate Matešić, a kostimografiju Najda Bauk. Igraju: Alen Liverić, Davor Jureško, Žana Bumber i Petra Težak.

Predstava je premijerno izvedena 23. ožujka 2018. te je odmah izazvala sjajne reakcije publike i kritike u Zadru i na gostovanjima u Hrvatskoj.

Ulaznice za predstavu po cijeni od 10,00 kuna u prodaji su na blagajni HNK Zadar (11-13h, 18-20h). Požurite po svoju ulaznicu kako zbog velikog interesa ne biste propustili odličnu predstavu.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...