za svakoga po nešto

Provedite ovogodišnju Noć kazališta u HNK Zadar

Arhiva AZD/Ilustracija
Tamni način

Večeras se održava deseta po redu Noć kazališta. Prema najavama organizatora u X. jubilarnom izdanju manifestacije sudjeluje 54 mjesta u Hrvatskoj te će biti izvedeno  120 kazališnih predstava. U ovogodišnjoj manifestaciji HNK Zadar sudjeluje s dva programa.

U  maloj dvorani HNK Zadar od 19 sati zadarska publika moći će pogledati izložbu kazališnih plakata HNK Zadar u povodu 100. obljetnice rođenja Ante Brkana u suradnji s Galerijom umjetnina Narodnog muzeja Zadar.

U velikoj dvorani s početkom u 20 sati pogledajte uspješnicu HNK Zadar, komediju Mate Matišića, “Balon” u režiji Zorana Mužića.  Scenografiju potpisuje John Čolak, glazbu Mate Matešić, a kostimografiju Najda Bauk. Igraju: Alen Liverić, Davor Jureško, Žana Bumber i Petra Težak.

Predstava je premijerno izvedena 23. ožujka 2018. te je odmah izazvala sjajne reakcije publike i kritike u Zadru i na gostovanjima u Hrvatskoj.

Ulaznice za predstavu po cijeni od 10,00 kuna u prodaji su na blagajni HNK Zadar (11-13h, 18-20h). Požurite po svoju ulaznicu kako zbog velikog interesa ne biste propustili odličnu predstavu.

Ostavi komentar koristeći Facebook 

Listen on Online Radio Box!

Svira(lo) na Anteni Zadar 97,2

Listen on Online Radio Box!

10 najemitiranijih na Anteni Zadar