KRAJ BALADE

Pukla ljubav! Nikolina Cvek se udaje, ali ne za Jovicu Ćiritovića već za “lijepog, zgodnog i pametnog”…

24 sata
Tamni način

Naša veza je ozbiljna i čvrsta. Dugo smo skrivali da smo zajedno jer nisam htjela da mi se nebitni ljudi miješaju u odnos. Pronašla sam svoju srodnu dušu koja se bavi istim poslom kao i ja. Svira u bendu, otkrila je za 24 sata Nikolina Cvek (26), bivša natjecateljica showa ‘Ljubav je na selu’.

Nikolina je osvojila srca mnogih muškaraca, ali Mario (26) je, kako kaže, jedina prava ljubav u njezinom životu.

Spremam vjenčanje koje će biti u drugom mjesecu. Dobili smo blagoslov njegovih roditelja koji su me prihvatili kao svoju kćer. Planiram i djecu jer je to doista muškarac kojeg volim najviše na svijetu. Osvojio me jer je lijep, zgodan i pametan. S Jovicom sam u dobrim odnosima, ali ga gledam samo kao prijatelja, dodaje Nikolina, koja se ne boji da će joj neka djevojka ‘oteti’ dečka.

Cvek je postala prava senzacija nakon nastupa u Zagrebu, Rukavci, Splitu i Viroviticu. Osim narodnjaka, Cvek na koncertima izvodi i hitove Jelene Rozge i Lidije Bačić, koje su joj najdraže pjevačice. Pohvalila se i kako ju vlasnici klubova zovu svakodnevno, a trenutno se priprema za spektakl u Karlovu.

Stalno putujem, a ponude za posao svakodnevno dolaze.Idući tjedan sam u Karlovcu, a zatim radim turneju po cijelom Balkanu. Mario je malo ljubomoran jer se družim s ostalim muškarcima, ali što da mu ja radim, zaključila je Nikolina koja je baš poput svake mlade, uzbuđena zbog vjenčanja.

Što o svemu kaže Jovica vjerujemo da ćemo brzo saznati…

Ostavi komentar koristeći Facebook 

Listen on Online Radio Box!

Svira(lo) na Anteni Zadar 97,2

Listen on Online Radio Box!

10 najemitiranijih na Anteni Zadar