Pukla ljubav! Nikolina Cvek se udaje, ali ne za Jovicu Ćiritovića već za “lijepog, zgodnog i pametnog”…

Naša veza je ozbiljna i čvrsta. Dugo smo skrivali da smo zajedno jer nisam htjela da mi se nebitni ljudi miješaju u odnos. Pronašla sam svoju srodnu dušu koja se bavi istim poslom kao i ja. Svira u bendu, otkrila je za 24 sata Nikolina Cvek (26), bivša natjecateljica showa ‘Ljubav je na selu’.

Nikolina je osvojila srca mnogih muškaraca, ali Mario (26) je, kako kaže, jedina prava ljubav u njezinom životu.

Spremam vjenčanje koje će biti u drugom mjesecu. Dobili smo blagoslov njegovih roditelja koji su me prihvatili kao svoju kćer. Planiram i djecu jer je to doista muškarac kojeg volim najviše na svijetu. Osvojio me jer je lijep, zgodan i pametan. S Jovicom sam u dobrim odnosima, ali ga gledam samo kao prijatelja, dodaje Nikolina, koja se ne boji da će joj neka djevojka ‘oteti’ dečka.

Cvek je postala prava senzacija nakon nastupa u Zagrebu, Rukavci, Splitu i Viroviticu. Osim narodnjaka, Cvek na koncertima izvodi i hitove Jelene Rozge i Lidije Bačić, koje su joj najdraže pjevačice. Pohvalila se i kako ju vlasnici klubova zovu svakodnevno, a trenutno se priprema za spektakl u Karlovu.

Stalno putujem, a ponude za posao svakodnevno dolaze.Idući tjedan sam u Karlovcu, a zatim radim turneju po cijelom Balkanu. Mario je malo ljubomoran jer se družim s ostalim muškarcima, ali što da mu ja radim, zaključila je Nikolina koja je baš poput svake mlade, uzbuđena zbog vjenčanja.

Što o svemu kaže Jovica vjerujemo da ćemo brzo saznati…

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...